Haberler

Eski Milletvekili Ziyaeddin Yağcı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Adana'da, tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında hayatını kaybeden eski AK Parti Adana Milletvekili Ziyaeddin Yağcı, son yolculuğuna uğurlandı.

Adana'da, tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında hayatını kaybeden eski AK Parti Adana Milletvekili Ziyaeddin Yağcı, son yolculuğuna uğurlandı.

Yağcı'nın naaşı kentteki özel bir hastaneden alınarak merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi.

Burada helallik alınmasının ardından Yağcı'nın naaşı cenaze töreni için merkez Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı'na götürüldü.

İl Müftüsü Hasan Çınar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yağcı'ya Allah'tan rahmet diledi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajını ileten Çelik, şöyle konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanımız ailesine, sevenlerine başsağlığı dileklerini iletiyorlar. Bugün merhum Yağcı'nın cenaze namazını kılarken, bir merhum ve merhumenin cenaze namazını da kılıyoruz. Onların da ailelerine başsağlığı diliyoruz. Mekanları cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Ziyaeddin Bey buradaki cemaatin de gösterdiği gibi Adana'nın her kesimi tarafından sevilen, insanımızın her kesimine dokunmuş, her kesimden insanımızın gönlünü kazanmış müstesna bir insandı. Hayır için siyaset yapan, iyilik için ticaret yapan iyi bir iş adamı ve iyi bir siyasetçiydi. Sayın Cumhurbaşkanımız kendisinin yol arkadaşı olarak da kendisini iyi tanırdı. Bütün Adanalılara, bütün sevenlerine, ailesine başsağlığı dileklerini iletiyorlar. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, başımız sağ olsun."

Çelik'in konuşmasının ardından Yağcı'nın naaşı toprağa verildi.

Törene, Yağcı'nın eşi Sebahat Yağcı, oğulları Mehmet Ali, Aydın, Enes ve Mustafa Yağcı ile yakınlarının yanı sıra AK Parti genel başkan yardımcıları Jülide Sarıeroğlu ve Hayati Yazıcı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, milletvekilleri, partililer, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, eski Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve çok sayıda partili katıldı.

Ziyaeddin Yağcı

1945 yılında Sivas'ta doğan Yağcı, AK Parti Kurucu Üyesi'ydi.

Bir süre AK Parti Adana İl Başkanlığı yapan Yağcı, 22. Dönem AK Parti Adana Milletvekilli olarak parlamentoda yer almıştı.

Yağcı evli ve dört çocuk babasıydı.

Kaynak: AA / Güncel

ZİYAEDDİN YAĞCI Milletvekili Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title