Haberler

Eski İstihbarat Müdürü 'Devlet Sırrı'nı Açıkladı, Olay Oldu

Güncelleme:

Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak'ın "Özerklik ilan edilecek" açıklaması başına dert oldu. Savcılık "Bu devlet sırrıydı, neden açıkladın" dedi.

Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak, bir gazeteye verdiği röportajda, "Öcalan'ın talimatıyla görevden alındım. Apo serbest kalacak. Özerklik ilan edilecek" şeklinde açıklama yaptı. Altıparmak'ın bu sözlerinden İçişleri Bakanlığı rahatsız oldu ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ankara Savcılığı tarafından ifadeye çağırılan Altıparmak'a, röportajda söylediği "Teröristbaşı Öcalan'ın serbest bırakılması, özerk yönetim ve bu konularda hükümetçe yasal düzenlemeler yapılmasına" ilişkin ifadeleri anımsatılarak, "Bu bilgiler devlet sırrıydı, neden açıkladın?" diye soruldu.

"ŞAHSİ GÖRÜŞLERİM"

Savcı Hakan Yüksel'e ifade veren Altıparmak, 20 Ağustos'ta emekli olduğunu belirterek, "Röportaj verdiğim doğrudur. Bu hususlar, benim görev sebebiyle doğrudan edindiğim bilgiler değil sadece basından da birçok kişinin konuştuğu konulardaki görüşlerimdi" dedi.

(Kaynak: Sözcü)
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İçişleri Bakanlığı Ömer Altıparmak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (54)

tufan tufanMobil-ANDROID:

bu memlekette tas tas ustune koyan bir hukumet var,ama yikmaya calisan bir suru, CHP/cemaat/pkk/sozcu gazetesi ve onun gibiler Devlet ne yapsin?

14
110
yanıtYanıtla
vatandaş:

AHHA HAA HAAA Sözcü Paralelci Fedainin sözlerinden haber yapmış. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Millet düşmanı maşalar ortak çalıştıklarını gizleyemiyorlar artık, battı balık yan gider der gibi iyice kanka oldular çakma Kemalistlerle Pensilvanyalı ''müslümanlar''

3
95
yanıtYanıtla
Asi:

Böyle çözüm süreci olmaz. . . bu süreç PKK''nın bölgede tek hakim olması yani bölgenin PKK''ya teslim edilmesi demek. . . bölge PKK''nın değildir. . . PKK da kürt halkın temsilcisi değildir. . . Devlet eliyle PKK özerklik ilan ediyon. . . bu da devlet sırrı oluyor. . . İhanet devleti mi bu?

90
6
yanıtYanıtla
HüseyinMobil-ANDROID:

Nedense herseyi akp buluyorlar herkes rahatladiya bazılarına batmış rahat

10
77
yanıtYanıtla
hasan@hotmail.comazın:

adam doğru söylemiş kardeşim bir çözüm süreci dediler türkiyeyi bölünmenin eşiğine getirdiler önce cizre bugün Silopi özerklik ilan etti akp hükümeti de seyrediyor yazıklar olsun

78
2
yanıtYanıtla
corci:

özerklik için seçim bekleniyor. seçimden kısa bir süre sonra muhtemelen bombayı patlatacaklar. . bu millet de olanlara aval aval bakacak. .

72
5
yanıtYanıtla
realitemobilWeb@haberler.com:

Devletin sırlarını ifşa etmek de ne demek Hain herif bunun bedelini ödeyeceksiniz

11
58
yanıtYanıtla
mardinlimobilWeb@haberler.com:

Kendi pisliklernde bogulurlar mardin turkiyenindir ole kalacak

54
6
yanıtYanıtla
Mechul:

Sayın Ömer ALTIPARMAK baktıki MİLLETİMİZ ne yapılıra anlamıyor uaynmıyor hala nereye gittiğimizi açıkça ifade etmiştir uyanmak anlamak istemeyen aptallar hala farklı yere çekmesin gerçek budur işte nasıl bi kansızlık bu

51
8
yanıtYanıtla
MEHMET:

Allah rızası için Şu yazımı Okuyan bir Akpli varsa Allah Korkunuz varsa rica ediyorum 2015 seçiminde şu akpye oy vermeyin biz ailece akpye oy vermiş insanlarız bak adam çıkmış herşeyi açıklamış akpye oy verdiğiniz sürece bu adamın dedikleri teker teker olacak yapmayın Güzel kardeşlerim gidiş iyi değil Pkk özerklik ediyor bazı ilçelerde Şehirlere inmiş durumda Yapmayın Biraz içinizde Vatan sevdanız olsun bundan 5-6 sene önce olsa hiç durmam yine akp derdim ama artık geçti kime verirseniz oy verin ama akpye verdiğiniz her oy Pkkyı Güclendiriecek Allah rızası için diyorum şu yazımı Okuyan içinde bir gram vatan sevdalısı Akpli varsa yapmayın

45
12
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title