Haberler

Eşinin Cesediyle 14 Saat Kalmak Zorundaydı

Güncelleme:

Adana'da 71 yaşındaki yatalak adam, gece ölen eşiyle 14 saat aynı evde kaldı.

Adana'da, yatalak olan bir kişi, akşam yattıktan sonra ölen eşiyle, 14 saat aynı evde kaldı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Şemşi Demir (71) ve damar tıkanıklığı nedeniyle sol bacağı diz altından kesilen eşi Mehmet Ali Demir (72) çifti, 8 Nisan 2013 akşamı saat 22.00 sıralarında uyudu.

BASTONUYLA SES VERDİ

Mehmet Ali Demir yattıktan kısa bir süre sonra, eşinden su getirmesini istemek için, konuşamadığından bastonunu yere vurarak seslendi. Ancak eşi, bir türlü cevap vermedi.

Yerinden kalkamayan Demir de, çaresizce sabah olmasını bekledi. Yaklaşık 14 saat sonra artık ceset kokmaya başlayınca ve yaşlı çiftten ses çıkmayınca, komşuları kapıyı çaldı. Mehmet Ali Demir, kapı sesini duysa da, arka odada yattığı ve konuşamadığı için evde olduğunu bir türlü kimseye duyuramadı. Bunun üzerine komşuları, pencerenin demir parmaklıklarını kırarak eve girdi.

EŞİNİN ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEYEMEDİLER

Şemşi Demir'in hareketsiz yattığını gören komşuları, durumu polise bildirdi. Bu arada yaşlı adamın yanına giden komşuları, çaresizce bekleyen ve eşini soran yaşlı adama, bir süre eşinin öldüğünü söyleyemedi. Daha sonra eşinin öldüğünü öğrenen Demir, gözyaşı döktü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Demir Yüreğir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title