Haberler

Eşini Öldürüp, Sevgilisini Yaralayan Koca: Yuvamı Kurtarmak İstedim

Güncelleme:

Eskişehir'de eşini öldürdükten sonra, sevgilisi olduğu öne sürülen Ramazan Aktar'ı da ağır yaralayan zanlı, "Yuvamı kurtarmak istedim." dedi.

Manisa'dan geçen Ekim ayında evi terkeden eşi 20 yaşındaki Gizem Bulut'u Eskişehir'de bulup tabancayla öldürdükten sonra, sevgilisi olduğu öne sürülen 24 yaşındaki Ramazan Aktar'ı da çalıştığı kahvenin önünde tabancayla ağır yaralayan 28 yaşındaki Ümit Bulut'un yargılanmasına başlandı.

EŞİNİ TERK EDEREK ESKİŞEHİR'E YERLEŞTİ

Gizem Bulut, 15 Ekim 2015 tarihinde inşaatlarda tesisatçılık yapan eşi Ümit Bulut'u terk edip, Manisa'da oturdukları evden ayrıldı. Ümit Bulut, polise ve savcılığa başvurarak eşinin kaybolduğunu bildirdi. Bulut, aramalarına rağmen bulamadığı eşinin kendisi gibi inşaatlarda sıhhi tesisatçılık yapan Ramazan Aktar ile Manisa'dan Eskişehir'e geldiğini öğrendi.

APARTMANIN ÖNÜNDE UZUN SÜRE BEKLEDİ

Manisa'dan kiraladığı otomobille Eskişehir'e gelen Ümit Bulut, eşi Gizem Bulut'un oturduğu Çamlıca Mahallesi Arık Sokak'taki evini buldu. Bulut bir süre eşi ve sevgilisi olduğu öne sürülen Ramazan Aktar'ın birlikte kaldığı apartmanın önünde bekledi.

EŞİNİ ÖLDÜRDÜ, EŞİNİN SEVGİLİSİNİ YARALADI

Ramazan Aktar'ın evden çıkıp, yakındaki garson olarak çalıştığı kahveye gittiğini gören Ümit Bulut, apartmana girip 3'üncü kattaki dairenin zilini çaldı. Bulut, kapıyı açar açmaz eşini başına ve vücudunun çeşitli yerlerine 3 el tabancayla ateş ederek öldürdü, ardından da Ramazan Aktar'ı çalıştığı kahvenin önünde tabancayla başından vurarak yaraladı. Ümit Bulut, otomobiliyle kaçarken kent çıkışında polisler tarafından yakalandı.

HAKİM KARŞISINDA İFADE VERDİ

Eşi Gizem Bulut'u kasten öldürme ve sevgilisi Ramazan Aktar'ı da tasarlayarak öldürme suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Ümit Bulut, bugün hakim karşısında ifade verdi. 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Eskişehir Barosu Kadın Hukuku Komisyonu da müdahil olarak katıldı. Duruşmaya olayda yaralanan Ramazan Aktar ise katılmadı.

"BEN YUVAMI KURTARMAK İÇİN GİTTİM"

Eşi ile barışmak ve yuvasını kurtarmak için Eskişehir'e geldiğini belirten Ümit Bulut, "Ben Eskişehir'e eşim ile barışmak ve yuvamı kurtarmak için gitmiştim. Eve geldiğimde benden niye kaçtığını sordum. Bana hakaret ve küfür etmeye başladı. Dayanamadım tahrik altında kaldım. Silahımı çıkarttım. O anda silah ateş aldı. Gizem yere düşünce 1-2 el daha ateş ettim. Arabaya bindikten sonra aklıma sevgilisi Ramazan Aktar aklıma geldi. Çıktığı kahveye giderken yolda karşılaştık. Bana ters ters baktı. El hareketi yapıp küfür edince 'Sen kimsin? Kimin karısını kaçırıyorsun?' dedim. Silahı çıkartarak rastgele ateş ettim. Daha sonra arabaya binerek oradan uzaklaştım" diye konuştu.

1 ARALIK 2016 TARİHİNE ERTELENDİ

1'inci Ağır Ceza Mahkeme heyeti olayda yaralanan Ramazan Aktar'ın ve tanıkların dinlenmesi amacıyla duruşmayı 1 Aralık 2016 tarihine ertelerken Ümit Bulut'un tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çamlıca 3. Sayfa Güncel Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

Bakmadan Geçme

YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? (%) Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title