Haberler

Esen: "Türkiye Diz Çökmez, Çökmeyeceğiz"

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği halk oylamasına ilişkin, "Mevcut anayasa ile ne muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilir, ne de mevcut gelişmiş ülkeler ile yarış yapılabilir.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylamasına ilişkin, "Mevcut anayasa ile ne muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilir, ne de mevcut gelişmiş ülkeler ile yarış yapılabilir. Onun için bu anayasanın değişmesi şart" dedi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen, "15 Temmuz'un nöbetçisi, 16 Nisan'ın 'evet'çisiyiz" programında konuşan, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Türkiye'nin egemen güçlerin hedefinde olduğunu söyledi. Esen, "Merhum Necmettin Erbakan ne diyordu; 'eğer mesele bir gün Suriye ise hedef Türkiye.' Evet Türkiye istikrarlı bir ülke olmasaydı, güçlü bir hükümet tarafından yönetiliyor olmasaydı, Türkiye'de neler olurdu bir düşünün. Irak'ta olanları bir düşünelim. Demokrasi bahanesiyle Irak'ı işgal ettiler. Oraya barış, insan hakları ve özgürlük götüreceklerdi. Oradaki insanlar da mutlu olacaktı ve refah içinde yaşayacaktı. Ne oldu sonuç ortada. Bu ülke bizim, bu ülke mazlumların umudu, bu ülke adil bir dünyanın muştusudur. İşte bu yüzden arkadaşlar BM'nin kongresinde bütün dünya liderlerinin gözlerinin içine baka baka 'dünya beşten büyüktür' diyebilecek cesareti bu topraklarda yetişen bir lider söylemiştir. 15 Temmuz işgal girişimini doğru okursak, terör olaylarının arkasındaki güçleri anlarsak, PKK, PYD, FETÖ, DEAŞ gibi terör örgütlerinin saldırılarının amacını anlarsak, ekonomik operasyonun dolaylı bir stratejinin bir parçasının olduğunu kavrarsak, neden hedefin Türkiye olduğunu anlamış oluruz" diye konuştu.

Esen, şöyle devam etti:

"Dost da düşman da şunu bilsin ki, Türkiye diz çökmez, çökmeyeceğiz, çünkü bizim inancımız tam Allah var gam yok. Dün diz çökmedik, bugün diz çökmüyoruz, Allah'ın izniyle yarın da diz çökmeyeceğiz. Atalar ne güzel söylemiş topal eşekle kervana karışamazsınız. İşte mevcut anayasa ile bizler ne muasır medeniyetler seviyesine çıkabiliriz, ne de mevcut gelişmiş ülkeler ile yarış yapabiliriz. Onun için bu anayasanın değişmesi lazım. İşte biz bu yüzden 'evet' diyoruz."

16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasının önemine değinen Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan da, "Şimdiye kadar ülkeyi özgürleştirecek tüm çalışmalara nasıl destek verdiysek bugün de referanduma sunulan anayasa değişikliğine de aynı kararlılıkla destek olacağız" şeklinde konuştu. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emin Esen Memur Sen Türkiye Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title