Haberler

Erzurum'da CHP'nin Cumhuriyet Balosunda Yumruklar Konuştu

Güncelleme:

CHP Erzurum İl Başkanlığı'nca bir otelde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Balosunda arbede yaşandı. 2 genç, Başkan Tacettin Kızıloğlu'na saldırdı.

CHP Erzurum İl Başkanlığı'nca bir otelde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Balosunda arbede yaşandı. Olay dün gece saatlerinde Erzurum'un Yakutiye ilçesi Aşağı Mumcu Mahallesi'nde bulunan bir otelde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, CHP Erzurum İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyetin 93'üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen ve Parti Meclis (PM) Üyesi Yaşar Seyman'ın da katıldığı programda CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu açılış konuşması yaptı.

2 GENÇ, BAŞKAN'A SALDIRDI

Resepsiyona katılan bir grup, Başkan Kızıloğlu'nun konuşmasına sözlü tepki gösterdi. Konuşmasının ardından yerine geçen Başkan Kızıloğlu, bir partili tarafından konuşmak üzere restoranın çıkışına götürüldü. Konuşma tartışmaya dönüşünce 2 genç, Başkan Tacettin Kızıloğlu'na saldırdı. Bunun üzerine partililer birbirine girdi.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

CHP İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu'nun darp edildiği ve yaralandığı geceye polis müdahale etti ve taraflar Gölbaşı Polis Merkezi'ne götürüldü.

Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

TACETTİN KIZILOĞLU 29 Ekim Erzurum Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title