Haberler

Erol Mütercimler, Haliç Üniversitesi'ndeki görevinden istifa etti

Güncelleme:

Katıldığı bir televizyon programında imam hatiplilere yönelik tepki çeken ifadeler kullanan Erol Mütercimler, disipline sevk edildiği Haliç Üniversitesi'nden istifa etti.

Yazar Erol Mütercimler, imamhatipliler hakkında "İmam hatipten mezun olmuş olanlar bakın karşımıza ne olarak çıkıyor. Bakın cinsi sapık, sahtekar, ahlaksız" ifadelerini kullanmasının ardından oldukça konuşulmuştu. Gelen tepkiler üzerine Haliç Üniversitesi Mütercimler'i disipline sevk etmişti. Mütercimler ise tüm yaşananlar sonrası Haliç Üniversitesi'ndeki görevinden istifa etti.

NE OLMUŞTU?

Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Erol Mütercimler, katıldığı bir programda, yazar Müfid Yüksel ile girdiği tartışma sırasında sesini yükseltti ve imam hatip mezunlarına yönelik tepki çeken ifadeler kullandı. Müfid Yüksel, "Saint Joseph, Saint Michel, Saint Benol kimlerin kurduğu okullar, bizim papazların kurduğu okullar" derken, Mütercimler, "Ama sonuca bakı, o imam hatipten mezun olanlar bakın karşımıza ne olarak çıkıyor, sahtekar, cinsi sapık, ahlaksız" dedi.

ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Tepkiler üzerine imam hatiplilerden özür dileyen Mütercimler hakkında, Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hukuki işlem başlatılmıştı. Mütercimler, kendisini disipline sevk eden Haliç Üniversitesi'nden istifa etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haliç Üniversitesi Erol Mütercimler Saynur Tezel Güncel Haberler

'Ablamın yardımına nasıl geç gidersin?' dayağı! Eniştesini öldüresiye dövdü

"Ablamın yardımına nasıl geç gidersin?" dayağı! Eniştesini öldüresiye dövdü

Sinem Dedetaş, Hilmi Türkmen'in izin verdiği tartışmalı binanın ruhsatını iptal etti

Sinem Dedetaş, Hilmi Türkmen'in izin verdiği tartışmalı binanın ruhsatını iptal etti

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

500

Yorumlar (50)

yoldangeçenmaydanoz:

İmamhatipten bir sapık çıksa hepsine mal ederler. bunların yüzde doksan sapıklığına kimse laf etmez çünkü garip karşılanmaz. Kendi ayıbını örtmek için namuslu insanlara çamur atarlar. Buna eziklik denir.

315
20
yanıtYanıtla
KOCA TRAKYALI:

devam edin. konuşmanın tamamını dinlemeden lince devam. bu ülkenin yetiştirdiği en kaliteli düşünce adamlarından birini daha harcayın. . . . bu ülkede hiç kimse ekonomik ve özgür düşünce sorunlarında bahsetmesin, herkes hak ettiği gibi yaşar, basiretsiz ve ''liyakatsiz ''adamlar'' yönetimde iken sözü dinlenecek adamları lince devam, durmak yok yola devam

22
149
yanıtYanıtla
tlp:

Boş konuşma. Ben konuşmanın tamamını dinledim. Tamamı rezillik. Sen bir de Sakaryalılar ile ilgili dediklerini dinle ve bu adamı savunmaktan vazgeç.

yanıt74
yanıt7
Gerçek:

Gerek yoktu her insanın yapabileceği bir söz haklılık payı da var özür dilemiş çokta uzatmamak lazım

30
93
yanıtYanıtla
TLP:

Sakaryalılar için de, canları cehenneme dedi.

yanıt3
yanıt2
Yahya:

Bence Bu olay bu günlerde bu kadar büyütülmemeli, Gercekten büyütülecekse O, zaman Sapik -cinsel tacizci serefsiz hoca bozuntusu idam edilmeli, , Bence Erol mitelcimler Hatali konusmus, ama bu onun istifasini gerektiren bir olay degil. Türkiyede degil kücük kiz evlatlari , Erkek cocuklarin bile böyle sapiklar tarafinda istismar edildigini Meclisteki baskana kadar bilmekteyiz. Benim icin Söz ucar ama yapilan kalir. Degerli Arastirmacimiz ve yazarimiz istifa etmemeli.

20
25
yanıtYanıtla
Kemal torun:

Didim ve elmalı belediye başkanlarıdamı imam hatipli

yanıt8
yanıt1
tamamını izleyin:

linç kampanyası var Erol Mütercimlere videonun tamamını izleyin. Ayrıca imam hatiplerde çalışan biri olarak gösterildiği gibi okullar değil. Bunlar bizim gençlerimiz, gençler perişan kuran bilmiyor hadis yok sadece üst akıl tarafından ya kavga gürültü için yetiştiriliyor ya da bir partiye angaje durumdalar. Pek çoğu mezun olduğunda ne imamlık ne de müezzinlikyapacak seviyede dini biliyorlar. Yazık bu kadar emeğe. Bu gençleri de kaybetmeyelim. Meslek derslerinin dışında matematik fizik hiç yok.

20
14
yanıtYanıtla
DAĞILIN:

ADAM HAKLI BEYLER

10
16
yanıtYanıtla
Antalyali1:

dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar iye bosuna dememisler

11
13
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title