Haberler

Erol Büyükburç'un Torunu Dedesinin Tabutunu Öptü

Güncelleme:

Kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak ünlü sanatçı Erol Büyükburç'un torunu herkesi ağlattı.

İstanbul Etiler'deki evinde Perşembe günü ölü bulunan ünlü sanatçı Erol Büyükburç için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlendi.

DEDEYE SON ÖPÜCÜK

Büyükburç'un Türk bayrağına sarılı tabutunun başında torunu Lale Han Kaya vardı. Lale, dedesinin tabutuna dokundu, fotoğrafını okşadı ve öperek uğurladı. Kızları Evren Erol Büyükburç ve Özlem Kaya Büyükburç taziyeleri kabul etti. Törenin ardından Büyükburç'un tabutu Levent Camii avlusuna getirildi. Usta sanatçı için öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınacak, ardından da cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürülecek.

CUMHURBAŞKANI'NA YANIT

Taziyeleri kabul eden usta sanatçının kızları Evren Erol Büyükburç ve Özlem Kaya Büyükburç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Programı öncesi ölümü düşündürücü" sözlerini de değerlendirdi. Hem Evren Erol hem de Özlem Kaya Büyükburç şüphelerinin olmadığını söyleyip, babalarının kalp ve şeker hastası olduğunu hatırlattı. Evren Erol Büyükburç babasının doğal yollardan öldüğünün doktor tarafından da tespit edildiğini söyledi.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ünlü sanatçının ölümüyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Bizim pop müziğinde değerli sanatçımız Erol Büyükburç'un bugün (dün) evinde ölü olarak bulunduğuna dair haberi aldık. Bundan dolayı hüznümüz var. Kendisine rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Özellikle de yarınki (bugün) bir program öncesinde böyle bir şeyin gerçekleşmiş olması düşündürücüdür. Şu anda güvenlik güçlerimizden henüz bu işin neticesini almadık. Nedir, ne değildir... Bu bir adli tıp konusudur. Adli Tıp incelemelerini yapacaktır, ondan sonra da bizlere gerekli bilgiler bu konuyla ilgili verilecektir."


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Erol Büyükburç Levent Camii Özlem Kaya İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

hiristiyan gibi yasa,müslüman gibi gömül:

Bir ömür günahlarla vakit gecirip, , Allahin hicbir emrini yerine getirmeden ölüp, , islami bir törenle topraga girmenin, acaba ölen kimseye ne faydasi olur, , , , ?

6
10
yanıtYanıtla
gercekmobilWeb@haberler.com:

Mekani cennet olsun

14
0
yanıtYanıtla
AsyamobilWeb@haberler.com:

1. Tabut neden Türk bayragina sarili Sehit kademesinde bir cenaze degil. 2. Bu sanatci takiminin cenazesi neden dügün salonu gibi yerlerde yapiliyor 3. Peki ya erol büyükburcun kabul etmedigi kizi Onun vebali nolacak

8
4
yanıtYanıtla
gercekmobilWeb@haberler.com:

Akp li dangalaklar adam oldu bari guzel yazin sizden deyildi iste

4
4
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

Kurban olurum sana Türk balasi

2
0
yanıtYanıtla
azra:

Yorumu yanlışlıkla beğendim. 1. her Türk Bayrağına sarılı tabut şehit tabutu değildir, neden sarılmasın ki devlet sanatçısı sonuçta. . . 2. Ölen sanatçıların arkasından yapılan tek şeydir cenaze töreni, neden olmasın ki. 3. Kabul etmediği kızın doğumuna şahit olmuş gibi vebal sorma cüretkarlığını neden alıyorsunuz. . Kime ne??

1
1
yanıtYanıtla
yaralimobilWeb@haberler.com:

Erol Büyükburç. Un kabul etmedigi kizi kabul ettigi kizlarindan daha cok benziyor erol Büyükburç. A

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet Ali Erbil Mobil-ANDROID:

merhaba arkadaşlar bu arada sen de yorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title