Haberler

Erol Büyükburç'un Çocuklarından Erdoğan'a Yanıt

Güncelleme:

Erdoğan'ın "Programı öncesi ölümü düşündürücü" dediği Erol Büyükburç'un çocukları, babalarının doğal yollarla öldüğünün doktorlar tarafından tespit edildiğini söyledi.

İstanbul Etiler'deki evinde perşembe günü ölü bulunan ünlü sanatçı Erol Büyükburç için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenleniyor. Büyükburç'un Türk Bayrağına sarılı tabutunun başında torunu Lale Han Kaya vardı. Lale dedesinin tabutuna dokundu, fotoğrafını okşadı.

CUMHURBAŞKANI'NIN SÖZLERİNE YANIT

Kızları Evren Erol Büyükburç ve Özlem Kaya Büyükburç taziyeleri kabul ediyor. Büyükburç'un kızları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Programı öncesi ölümü düşündürücü" sözlerini de değerlendirdi. Hem Evren Erol hem de Özlem Kaya Büyükburç şüphelerinin olmadığını söyleyip, babalarının kalp ve şeker hastası olduğunu hatırlattı. Evren Erol Büyükburç babasının doğal yollardan öldüğünün doktor tarafından da tespit edildiğini söyledi.

Büyükburç'un cenazesi Levent Camii'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ünlü sanatçının ölümüyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Bizim pop müziğinde değerli sanatçımız Erol Büyükburç'un bugün (dün) evinde ölü olarak bulunduğuna dair haberi aldık. Bundan dolayı hüznümüz var. Kendisine rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Özellikle de yarınki (bugün) bir program öncesinde böyle bir şeyin gerçekleşmiş olması düşündürücüdür. Şu anda güvenlik güçlerimizden henüz bu işin neticesini almadık. Nedir, ne değildir... Bu bir adli tıp konusudur. Adli Tıp incelemelerini yapacaktır, ondan sonra da bizlere gerekli bilgiler bu konuyla ilgili verilecektir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Erol Büyükburç Özlem Kaya İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (76)

allah bu toplumun yardımcısı olsun:

secim meydanlarında bu konuyu sık sık ele alır. zaten aklı başka bir şeye ermez. faizlerle ilgili bir acıklama yaptı, piyasa allak bullak oldu. her şeye maydonoz olursan böyle olur.

63
24
yanıtYanıtla
oturan c.baskani olmayacagini soylemistimobilWeb@haberler.com:

O sebepten hic , sasirmayin Daha coookk o nu duyacaksiniz

37
7
yanıtYanıtla
BetFathermobilWeb@haberler.com:

Dünya lideri artık doğal ölüm olaylarına da karışıyor.

39
1
yanıtYanıtla
ECDAT A:

O MASON, SABATAYLAR, HATTA YAHUDİLER SİZDEN DAHA SAMİMİ DEĞİLLERSE ARAP OLAYIM. 12 YILDIR, ALLAHIN YASAKLADIĞI, HARAM, YALAN, DOLAN, KOMPLOLARLA, KİNLE, MİLLETİ KANDIRDINIZ BE.

29
5
yanıtYanıtla
urfalimobilWeb@haberler.com:

Karışmadığı bişey yok, bu acılı günde, rahmetlinin çocuklarına katil damgası vuruyor. .

29
3
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal Çetin:

Ya tayyip erdoğan ne biliyor ki, konuşuyor? İki lafı bir araya getip konuşamayan, ne dediği anlaşılmayan Cumhurbaşkanı, sanki kuşkulu bir şey varmış gibi algı yaratıyor, 79 yaşındaki sanatçıya hakarettir bu. .

20
11
yanıtYanıtla
...:

Paralel yapının işi olabilir , sanırım bunu düşünüyorlar :D

30
1
yanıtYanıtla
KOMPLOCU TAYYIP..mobilWeb@haberler.com:

YAV ADAM IYICE PARANOYAK OLDU.. KORKUYLA YASIYO RESMEN YA...

24
5
yanıtYanıtla
CanacanmobilWeb@haberler.com:

Neden akp li yorumcuların ağızları çok bozuk.Neden yorumlara hep küfürlü argo cümlelerle cevap veriyor.Yoksa gocundukları ve korktukları şeylerin olmasından korktukları için pisikolojik olarak ankst semptomları görülüyor olabilirmi.Yada kaybetme korkusunun verdiği bir travma yaşıyor oldukları içinmi...

20
9
yanıtYanıtla
ECDADmobilWeb@haberler.com:

UYAN GARDAŞ.BİZLER AK PARTİ İLE PARAMIZI CEBİMİZE, SİLAHIMIZIDA ELİMİZE ALARAK TAM BAĞIMSIZLIK YOLUNDA BÜYÜK ADIMLAR ATTIK.BELKİ BU ÜLKENİN EVLATLARINDAN BAZILARI İKTİDAR OLDULAR AMA ASLA MUKTEDİR OLAMADILAR. ÇÜNKÜ BU MEMLEKETTE 1918-23 ARASI 5 YIL KALIPTA, BİZİMLE HİÇBİR SAVAŞ YAPMADAN ÜLKEYİ TÖRENLERLE TERKEDEN İNGİLİZLER, TÜRKÇE KONUŞAN, BİZDENMİŞ GİBİ GÖRÜNEN, SOY İSİMLERİ ŞİFRELİ, VATANSEVER MASKELİ HAİNLERİ KÖŞE BAŞLARINA YERLEŞTİRDİLER. AYNI ZAMANDA BUNLARIN UZANTISI DİN TARİH VE MİLLET DÜŞMANI OLANLAR ÜLKENİN SİNEMA TİYATRO VE BASIN YAYIN DÜNYASINI ELE GEÇİRİP, VATANIN ÖZ EVLARINA TEPEDEN BAKARAK, ÖTEKİLEŞTİRİP DIŞLAYARAK, ZULMÜN YALANIN İFTİRANIN HER ÇEŞİDİNİ HAYASIZCA UYGULAYARAK BU KADİM MİLLETİN, SOSYAL KÜLTÜREL İKTİSADİ VE DİNİ HAYATINI DİZAYN ETMEYE ÇALIŞIP, BİZLERİ ÖZÜMÜZDEN UZAKLAŞTIRMAYA ÇALIŞTILAR VE HÂLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORLAR. EY MÜSLÜMAN KARDEŞİM BİZE OYNANAN OYUNU DAHA İYİ ANLAMAK İÇİN LÜTFEN ŞU 3 KELİMEYİ ARAŞTIR.MASON, SEBATAY, İLLUMİNATİ

13
15
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title