Haberler

Demirel'in Cenazesi Sonrası Erdoğan ve Gül'den Sürpriz Zirve

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Demirel'in cenazesi sonrası 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Meclis'te bir araya geldi. İkili, Ankara'yı sarsan kitap sonrası ilk kez görüştü.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Meclis'te düzenlenen devlet töreni sırasında tokalaşarak buzları erittik mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sürpriz bir görüşme gerçekleşti.

ÇİÇEK'İN ODASINDA SÜRPRİZ ZİRVE

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Abdullah Gül, TBMM'de 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in cenaze törenine katıldıktan sonra biraraya geldi. 45 dakika süren görüşme, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in Meclis'teki odasında gerçekleştirildi.

AK PARTİ'NİN DENEYİMLİ İSİMLERİYLE DE GÖRÜŞTÜ

Gül, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Meclis Başkanı'nın makamında bir süre daha Cemil Çiçek ile kaldı. Bu sırada görüşmeye AKP'nin deneyimli isimlerinden Abdülkadir Aksu, Salih Kapusuz, Necati Çetinkaya ve Kemalettin Göktaş da katıldı.

SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI

Gül'ü ayrılırken Cemil Çiçek ve yine aynı isimler uğurladı. Gül, gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

DAVUTOĞLU DA ORADAYDI AMA GÖRÜŞMEYE KATILMADI

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da görüşme sırasında odanın civarında olduğu, bir süre Süleyman Soylu ile görüştüğü ancak daha sonra o noktayı terk edip Erdoğan-Gül görüşmesine katılmadığı belirtildi.
Erdoğan ve Abdullah Gül Demirel'in cenazesinde...

KİTAP SONRASI İLK BULUŞMA

Erdoğan ve Gül, Abdullah Gül'ün danışmanı Ahmet Sever'in yazdığı, Ankara'da büyük yankı uyandıran "Abdullah Gül'le 12 yıl" kitabının piyasaya çıkmasının ardından ilk kez bir araya geldi. Kitapta Gül ile "dava arkadaşı" Recep Tayyip Erdoğan arasındaki ilişkinin özellikle son yıllardaki kırılganlığını gösteren pek çok çarpıcı detay yer alıyordu.

KOALİSYON TARTIŞMALARI

Abdullah Gül seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiş "AK Parti'nin içinde olduğu bir koalisyon hükümeti arayışına girilmeli. Tüm şartlar zorlanarak uzlaşı zemini yaratılmalı." mesajı vermişti. Gül ve Erdoğan'ın bu sürpriz zirvede 7 Haziran seçimleri sonrası başlayan koalisyon tartışmalarını da gündeme alacağı konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Süleyman Demirel Abdullah Gül Erdoğan Gül Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (74)

oğuz:

Türk Halkı RTE den ne istiyor? 1-CB konumundan dolayı tarafsız ol. 2-AKP Genel Başkanı gibi davranma. 3-Sorumluluğun olmayan işlere karışma. 4-Gerilim siyaseti yapma. 5-BOP Eş Başkanlığı''ndan istifa et. 6- Mal varlığını ve nasıl kazandığını açıkla. 7-İslam’ı siyaset malzemesi yapma. 8-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını mezhebinden, milliyetinden, dilinden, dininden, siyasi görüşünden dolayı bölme, ötekileştirme, birleştirici ol, bölücü olma.

25
18
yanıtYanıtla
çiğdem:

su mubarek ayda hala muslumanlara koyun diyen ak koyun diyen seref yoksunlari Allah belanizi versin

17
23
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal Çetin:

Türkiye''nin son 13 yılına damga vuran ikili Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdoğan. . Yolsuzluk, Hırsızlık, Soygun, Rüşvet, bölücülük en çok aklımızda kalanlar. .

17
21
yanıtYanıtla
21 amedmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bizi bu havalı adamdan kurtaran HDP ye binlerce şükürler olsun Allah HDP nin işini hiç ters goturmesin bu dünyada bize yapabilecek en büyük iyiliği yaptılar bizi diktatörlük ten kurtardılar helal olsun demirtaş Allah yolun açık etsin.:)))

16
20
yanıtYanıtla
rüzgarrrrrrrrrrrr:

iki seven kardeşin buluşması bakıyomda bazılarını kahrediyo. . . sizler çatlamaya devam edin onlar bilir işini

27
5
yanıtYanıtla
cok beklersinm@m.mm@m.m:

Sizin cetelere ne diyeceksiniz asala ceteleri herkesle menfaat icin anlasan rezil baskanlarina ne diyeceksiniz ilkesizler midesizler

yanıt0
yanıt1
melikgazili:

sayın gül allah aşkına partine dön.

13
17
yanıtYanıtla
Erdeniz:

RTE = Türkiye, e kin, nefret, nifak tohumları saçan adam, kibir, , , , , ,

13
16
yanıtYanıtla
demokrat:

Yeni Konda 2015 seçim analizi çıkmış, koyunların eğitim seviyesi biraz dahada düşmüş (62. sayfası). AKP seçmeni: Okuryazar değil yüzde 7; Diplomasız okur yüzde 3; İlkokul mezunu yüzde 42; Ortaokul mezunu yüzde 16; Lise mezunu yüzde 23; Üniversite mezunu yüzde 8; Yüksek lisansveya Doktora 1.

8
20
yanıtYanıtla
BOZKURTmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

AKP DEĞİL Mİ IRAKTA TÜRKMENLERİN TAPULARINI YAĞMALAYIP MEZAR TAŞLARINI SÖKEN BARZANİYİ ŞEREF MİSAFİRİ YAPAN?AKP DEĞİL Mİ SURİYEDE TÜRKMENLERİ SÜREN YPG NİN ELEBAŞISI SALİH MÜSLÜMÜ ANKARADA AĞIRLAYAN?KOBANİYE BARZANİ ÇAPULCULARINI PKK BAYRAGI ALTINDA TÜRK TOPRAKLARINDAN GEÇİREN??KONUŞUN EY AMPULLER!!!!AKP DIŞ POLİTİKASI SÜNEPE VE BASİRETSİZ BİR HAL ALMIŞTIR..

13
12
yanıtYanıtla
cok beklersinm@m.mm@m.m:

Sizin cetelere ne diyeceksiniz asala ceteleri herkesle menfaat icin anlasan rezil baskanlarina ne diyeceksiniz ilkesizler midesizler

0
1
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title