Haberler

Erdoğan'dan Cem Özdemir'e: Haddini Bil

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, kendisini eleştiren Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir'e parti grubunda yanıt verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan parti grubunda yaptığı konuşmada Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir'i sert sözlerle eleştirdi.

Erdoğan’ın Köln ziyaretinin AB ilişkilerini olumsuz etkileyeceğini söyleyen Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir, Erdoğan’ın artık olumsuz Türkiye’nin simgesi olduğunu savunmuştu.

"NE KADAR SAYGI DUYACAĞINI BİZ BİLİRİZ"

"Erdoğan, Almanya’yı yüzde yüz kaybetmiştir" diyen Alman siyasetçiye parti grubunda yanıt veren Erdoğan "Burada tabi bir şeyi söylemek isterim. Sözde bir Türk. Oradaki bir partinin eş başkanı. Kullandığı ifadeler de çok çirkin: Sen nasıl demokratsın, nasıl hürriyetten bahsedersin. Seni Türkiye Başbakan'ının oraya gelmesi nasıl rahatsız eder. Kusura bakma senin Merkel'e ne kadar saygı duyacağını biz biliriz. Ama biz saygıyı yerinde ifade etmesini de biliriz. Ama önce sen kökenin itiberiyle mensubu olduğun ülkenin başbakanına bu şekilde konuşamazsın" dedi.

"ÖNCE HADDİNİ BİL"

Özdemir'e yönelik eleştirilerini daha da sertleştiren Erdoğan "Nerede milletvekili olursan ol önce haddini bileceksin. Sadece eşbaşkanlığını yaptığın bir başka bayan vardı. O da zaman zaman bir çok şeyler konuşurdu. Ama sen yaptığın açıklamalarla Türkiye'nin Başbakanının oraya gitmesinin doğru olmayacağını söylüyorsun. Buna senin gücün yetmez önce haddini bil" şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Özdemir Erdoğan Cem Özdemir Türkiye Politika Güncel Haberler

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

500

Yorumlar (98)

serdal:

dikdur egilme turk milleti seninle basbakanim

27
34
yanıtYanıtla
nevzat manisalı:

başbakan keşke oraya gitmişken hattini bildir seydin somadaki işçilere bildirdigingibi danışmanıda alsaydın yanına güzel tekme atıyor

21
32
yanıtYanıtla
HAK İÇİN:

BGAŞBAKAN ARTIK SADECE KENDİNE VE PARTİSİNE DEĞİL TÜM ÜLKEYE VE 77 MİLYON İNSANA ZARAR VERMEĞE BAŞLADI ... HİÇ KİMSE BENİ İLGİLENDİRMEZ DİYEMEZ..

21
29
yanıtYanıtla
hakansibetmutlu@hotmail.com:

77/2 milyona zarar vermiş olabilir. biz gayet memnununz.siz kendi adınıza konuşun.

yanıt0
yanıt0
T.C. İbrahim Uzun:

ibrahim sayın başbakan sana diktatör denilince kızıyorsun bu konuşmalarınla ve hakaretinle süzme diktatörsün çünkü hiç bir eleştiriye tahammülün yok. ilk önce sen haddini bil başbakan olduğunu unutma o koltuk sana herkese hakaret etme yetkisi vermez devlet adamı sabırlı olur ve sabırla devleti yönetir izsdipdat devrinde değiliz

27
23
yanıtYanıtla
Hakan GENERALhakan_159203@hotmail.com:

Madem Başbakan Diktatör Nasıl Oluyor da sen böyle eleştiri yapabiliyorsun ,öyle olsaydı bunun yazdıktan 1 saat sonra gelir seni evinden alırlardı diktatör veya ölü sevici görmek istiyorsan CHP nin geçmişine,Suriyede Esada ,mısırda Mursiye bak görürsün

yanıt0
yanıt0
Alpaktan:

Sen once kendin haddini bil ondan sonra baskalarina laf yetistir. Koln'de 16000 bin kisinin onunde soma'da 31 canimizi kaybettik diyorsun. Ne kadar onemsizse senin icin daha kac kisiyi kaybettigimizden haberin yok. Sen ancak sokaklarda insanlara tokat atmasini bil.

23
25
yanıtYanıtla
fiko:

asıl sen haddini bil sen!

24
19
yanıtYanıtla
C Balcı:

Düneye kadar IMF'nın kapısında borç direnen Türkiye AK parti sayesinde başı dik onurlu ve itibar görmeye başladı ama eski durumlarını kaybeden kesim endişelidir Türkiye eski Türkiye değil artık bunların bilinmesi gerekir.

18
23
yanıtYanıtla
Miralem Turkoglu:

Avrupadaki aleviler ve kurtler yillardir Turkiye hakkinda karalama yapiyorlar avrupada olanlar bilir ha alevi ha pkk hesi pis islerle ugrasirlar Bu ozdemir miir nedir Oda iste onlardan biri tam bir bolucu disardan , ama bir laf vardir , yazini al guzunu al gelde ........ ..... al :D emellerinize asla ulasamiyacaksiniz . hep masa kalacaksiniz :D

21
19
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title