Haberler

Engelliler, en iyi radyo ve radyocuları seçti

Güncelleme:

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 4'üncü Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri' töreninde engellilerin seçtiği en iyi radyo ve radyocuları ödüllerine kavuştu.

Dereceye girenlere ödülleri Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile birlikte farklı branşlarda başarıları bulunan engelliler takdim etti.

Bağcılar Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve Türkiye'nin önde gelen radyocularının ödüllendirildiği 'Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri'nin bu yıl 4'üncüsü gerçekleşti. 958 bin radyo dinleyicisinin internet üzerinden oylaması sonucu çıkan 3 isimden engellilerin seçtiği birincilerin ödüllendirildiği program, Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı'nda gerçekleşti. Programa sanat, siyaset, iş ve medya dünyasından önemli isimler katıldı.

Birinciler objektif belirlendi

Etkinliğin ev sahipliğini yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Engellilerle alakalı farkındalık oluşturmak amacıyla birçok projeye imza atıyoruz ama en anlamlılarını da bu mekanda yapıyoruz. Çünkü bu mekan özel insanların hizmet aldığı bir mekan. Kelime olarak engelli diye hitap ediyoruz ama ben onlara özel insanlar diyorum. Bugün burada engelli kardeşlerimiz birçok projede olduğu gibi Engelsiz Mikrofon Ödülleri'nde de halk arasındaki oylamada ilk üç dereceye giren radyo ve radyocuların birincilerini seçtiler. Ödül alan radyo ve radyocu dostlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Renkli görüntülere sahne olan görkemli törende ödüller "Jüri Özel Ödülleri" ve "Radyo Ödülleri" kategorilerinde dağıtıldı. Başarılı isimlere ödüllerini Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Engelliler Sarayı'nda eğitim gören hepsi kendi alanında başarılı kursiyerlerle birlikte takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı Bağcılar Radyo Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title