Haberler

Engelli Basketbolcular Urfa'ya Hazırlanıyor

Güncelleme:

Antrenör Erdinç Kılıç nezaretinde bayram tatilinden sonra yeniden maç hazırlıklarına başlayan Mavi–Beyazlı engelliler, çalışmalarını Kamil Ocak Spor Salonu'nda devam ediyor.

Bu sezon Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele verecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, deplasmanda oynayacağı Şanlıurfa Tekerlekli Sandalye Basketbol maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Erdinç Kılıç nezaretinde bayram tatilinden sonra yeniden maç hazırlıklarına başlayan Mavi–Beyazlı engelliler, çalışmalarını Kamil Ocak Spor Salonu'nda devam ediyor.

Bu sezon lige galibiyet ile başlamak istediklerini ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, "Geçen sene şampiyon olduğumuz ikinci ligde iyi bir takımımız vardı. Aynı başarıyı bu sene 1. Lig'de de gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Gaziantep'te engelli sporuna önem verdiklerini ve bunun için bir basketbol takımı kurduklarını vurgulayan Göksen, "Yöneticilerimiz Hayrettin Hafif ve Nihat Aydıngüler'in gayretleri ile iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Kaliteli ve deneyimli oyunculardan kurulu bir takımımız var. İçeride ve dışarıda oynayacağımız maçlarda taraftarlarımızın desteğini görmek istiyoruz" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, bu sene takımın başında antrenör Erdinç Kılıç'ın olacağını belirtti. Göksen, İstanbul Dostluk Takımı'ndan Mithat Çetin ile Akın Celal Güral'ı, Şanlıurfa Engelli Takımı'ndan Musa Bulut'u, Aydın Engelli Takımı'ndan ise Zehra Torun'u transfer ettiklerini kaydetti.

3 Kasım'da Şanlıurfa deplasmanında Şanlıurfa Engelliler ile oynayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ilk maçından galibiyet ile ayrılmak istiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Ünsal Göksen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title