Haberler

En Büyük Eğitim Organizasyonu Adıyaman Üniversitesi'nde Olacak

Güncelleme:

Bilim İlaç Toplum Gönüllüleri Platformu tarafından yürütülen "Kariyerimin Kontrolü Bende" ve Ülkemizin en büyük eğitim organizasyonu olan Kişisel Gelişim Kongresi, 01-03 Ekim tarihlerinde Üniversitesimizde öğrencilerimizle buluşacak.

Ülkemizin En Büyük Eğitim Organizasyonu Adıyaman Üniversitesi'nde düzenlenecek. Ülkenin alanında uzman, başarılı, araştırmacı ve profesyonel gönüllü eğitmenlerini bir araya getiren "Kariyerimin Kontrolü Bende" Kişisel Gelişim Kongresi bir adım daha öne geçmek sloganı ile öğrencilere rol model olabilmek için tam günlük ücretsiz sertifikalı eğitimler verilecek. Bilim İlaç ve Toplum Gönüllüleri Platformu desteği ile yürütülen kongre öncesinde İnsan Kaynakları Müdürü Dilek METE tarafından Üniversite Eğitim Fakültesi Vehbi Koç Konferans Salonunda Üniversitemiz öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bilgilendirme toplantısına Rektör Prof Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Rektör Yardımcısı Seyit TEMİR, Fakülte Dekanları ve Öğretim Üyeleri katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adıyaman Üniversitesi Bilim İlaç Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title