Haberler

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı'nın dayanıksız olduğunu söyleyen AFAD ekipleri: Beton parçalarını kürekle kırdık

Güncelleme:

İzmir'de meydana gelen 6,6'lık depremin ardından yıkılan binalar arasında bulunan Emrah Apartmanı'nda arama kurtarma çalışmalarında görev yapan AFAD ekiplerinin, binanın oldukça dayanıksız olduğunu ve beton parçalarını kürekle kırdıklarını söylediği belirtildi.

İzmir'in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde birçok bina hasar görürken, bazı binalar tamamen yıkıldı. Deprem nedeniyle 114 kişi hayatını kaybederken, binden fazla vatandaşımız yaralandı. Depremde yıkılan ve ağır hasar binaların bazılarında kolon kesiği yapıldığı, bazılarının ise geçmiş yıllarda çürük raporlu olduğu ortaya çıktı.

BETON PARÇALARININ KÜREKLE KIRILACAK KADAR GÜÇSÜZ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Öte yandan, depremin yıktığı binalardan olan Emrah Apartmanı'nda kullanılan malzemelerin, oldukça dayanıksız olduğu öne sürüldü. Emrah Apartmanı'nın enkazında arama kurtarma çalışmalarına katılan ekiplerin, binanın dayanıksız ve beton parçalarının kürekle kırılacak kadar güçsüz olduğunu söylediği iddia edildi.

YILMAZ ERBEK APARTMANI ZEMİNDE KESİLEN KOLONLAR NEDENİYLE ÇÖKMÜŞ OLABİLİR

Görevlilerin, Yılmaz Erbek Apartmanı'nın ise Emrah Apartmanı'na göre çok daha sağlam olduğunu, zeminde kesildiği iddia edilen kolonlar nedeniyle çökmüş olabileceğini söylediği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seferihisar Emrah AFAD Güncel Haberler

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Ekmek bıçaklı vahşet! Eve köpek getirdiği için kavga ettiği oğlunu öldürdü

Ekmek bıçaklı vahşet! Eve köpek getirdiği için kavga ettiği oğlunu öldürdü

500

Yorumlar (17)

Vatandaş34:

Sayın cumhur başkanının uslubu. Kesinlikle kabul edilemez. Eleştirebilir her türlü ama sayın c başkanı sürekli aşşalıyo parti genel başkanlarını çok ağır ve yakışıksız cümleler. Bu millet bu uslubu bu çatışmacı dili istemiyor artık

20
10
yanıtYanıtla
Neco:

Çokmu zoruna gitti la

yanıt4
yanıt11
zühtü ferudun nayır:

söyleyene değil söyletene bak çadır görmüyor ama içine giriyor enkaz kaldırma çalışmaları yavaş diyor cevabını sayı9n başkan verdi eğer hızlı olsaydık o yavrucak sağ çıkmazdı demek istiyor eeeeeeeeeeeee daha ne

yanıt1
yanıt1
Umutsuz:

Neco diye bir şahısın yazdığı yorumu gördükten sonra eğitim seviyesinin yerlerde olduğunu ve ülkenin `''ından hayır gelmeyeceğine inancım tam. . .

yanıt4
yanıt2
Metin:

Neco senin zorun yokmu gerileye razı mısın?

yanıt0
yanıt0
Metin:

Neco la yı unutmuşum pardon kahveden yazıyordun la sız kalma

yanıt0
yanıt0
xxx:

Parti genel başkanları da koltuk doldurmak için değil de gerçekten o görevi hak edenler gelseydi keşke

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ42:

BU BİNALARA İMAR İZNİNİ VERENLER CEZALANDIRILSIN!

9
0
yanıtYanıtla
aksaray:

bizim mütahitlerin bir çoğu işe başlamadan önce sahtekarlığı öğrenip işe ve inşaata öyle başlıyorlar. inşaata izin veren sahtekar konrol yetkilisi sahtekar oturma izni veren sahtekar yani bir çoook hatalar zincir ve bunun acısını zavalıı ev sahipleri ve devlet çekiyor.

8
0
yanıtYanıtla
vatandaş06:

en az müteahhit kadar izin veren ve inceleyen kişi SUÇLUDUR

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title