Haberler

Emniyetten Erişir'e veda Yemeği

Güncelleme:

Yeşil, Gürkan Erişir için düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Başkan Yardımcısı Yeşil, Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne atanan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Gürkan Erişir için düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Bayece Restoran'daki yemeğe, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz,Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu,emniyet müdür yardımcıları ve emniyet müdürlüğünde çalışan birçok personel katıldı.

Düzenlenen veda yemeğinde konuşmalarını gerçekleştiren, Beylikdüzü Kaymakamı Demirkol, Belediye Başkan Yardımcısı Yeşil, İlçe Emniyet Müdürü Yanmaz, ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Erişir' e teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Gürkan Erişir de kendisine gösterilen ilgi ve nezaketten dolayı herkese teşekkür ederek görev yaptığı Beylikdüzün'den iyi anılarla ayrıldığını belirtti. Programın sonunda Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol ilçe halkı adına, Erişir'e 'Başarı Belgesi' ve 'Plaket' takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Mesut Demirkol Efrahim Yeşil Beylikdüzü Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title