Haberler

Emniyet Müdürüne Türkiye Cumhuriyeti Tapusu

Adana Emniyet Müdürlüğü görevinden merkeze alınan 1.Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, Adana'nın 75.Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'a Türkiye Cumhuriyeti'nin tapusunu hediye etti.

Adana Emniyet Müdürlüğü görevinden merkeze alınan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, Adana'nın 75. Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'a Türkiye Cumhuriyeti'nin tapusunu hediye etti.

Mehmet Avcı Emniyet Genel Müdürlüğü kararnamesiyle merkeze alınırken Isparta Eski Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ise Adana Emniyet Müdürü oldu. Gürkan bugün Adana'ya gelerek göreve başlarken Avcı ise görevi teslim etti. Gürkan'ı emniyetin bahçesinde Avcı karşılarken müdür, amir ve polislerde bahçe içerisinde uzun bir kuyruk oluşturarak yeni müdürlerini karşıladı. Polis mangasını selamlayan Gürkan daha sonra makama çıktı. Makamda Avcı yaptığı açıklamada, yeni emniyet müdürüne başarılar dileyerek, "Burada ayrıca birkaç kişiye teşekkür etmek istiyorum. Her zaman dimdik arkamızda duran bakanımıza, gönüllü bakan yardımcımız Osman Güneş beye, genel müdürümüze Adana'da en üst rütbeden bekçisine kadar hizmeti geçen tüm arkadaşlarımıza ve bize destek veren tüm Adanalılara, Adana Demirsporlulara, Adanasporlulara teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bize emniyete, devlet güvenliğine katkılarından dolayı bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Adana'nın 75. emniyet müdürü olan Ahmet Zeki Gürkan ise Avcı gibi deneyimli bir emniyet müdüründen görevi devraldığı için mutlu olduğunu, Isparta ilk görev yeri olduğu için oradan ayrıldığına da üzüldüğünü ifade ederek, "Adana'da Avcı müdür başarılı işler yaptı. Bunu basından takip ediyordum. Ben bu görev bayrağını alarak devam edeceğim için mutluyum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Avcı, Gürkan'a Türkiye Cumhuriyeti'nin tapusunu hediye etti. Gürkan ise Avcı'ya bir plaket verdi. Daha sonra Avcı emniyet şeref defterini imzalayarak emniyetten ayrıldı. Avcı'yı uğurlamak için gelen müdür, amir ve polisler emniyet bahçesine sığmayınca dışarı taştı. Avcı bir gurup polis ile kaldırımda vedalaşmak zorunda kaldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Ahmet Zeki Gürkan Isparta Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title