Haberler

Elektrik arıza ekipleri yeni yıla çalışarak giriyor

Güncelleme:

BİTLİS'te Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekipleri elektrik kesintilerini gidermek üzere yoğun mesai yapıyor.

BİTLİS'te Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekipleri elektrik kesintilerini gidermek üzere yoğun mesai yapıyor. Bitlis merkeze bağlı Değirmenaltı köyündeki arızaya müdahale etti. Vatandaşların kesintisiz enerji almaları için geceli gündüzlü çalışan ekipler, yeni yıla saatler kala gittikleri köyde arızayı giderdi.

Bitlis'te yılbaşı gecesi Emniyet, Jandarma, 112 Acil Servis ekipleri gibi elektrik arıza ekipleri de tam mesai yaptı. VEDAŞ arıza ekipleri aldıkları ihbarı değerlendirerek, merkeze bağlı Değirmenaltı köyündeki arızaya müdahale etti. Geceli gündüzlü çalışan ekipler, yeni yıla saatler kala gittikleri köyde arızayı giderdi.

Köydeki arızaya müdahale eden ekipte yer alan teknisyen Yunus Ağır, "VEDAŞ ekipleri olarak 2020 yılında Bitlisli hemşehrilerimize kesintisiz enerji verebilmek için yılın son gününde de çalışıyoruz. Yeni yılın öncelikle sağlık ve huzur getirmesi dileklerimizi sunuyoruz" dedi.

Arıza ekibinden Ömer Gürcan ise "Arıza ekibi olarak bugün Değirmenaltı köyümüzdeki arızaya müdahale ediyoruz. Vatandaşlarımıza kesintisiz enerji vermek için yılbaşı gecesinde de çalışıyoruz. Bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bitlis Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title