Haberler

Elektrik Akımına Kapılan Baba-oğul Öldü

Güncelleme:

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde ahırda kaynak makinesiyle çalışma yaptıkları sırada elektrik akımına kapılan baba oğul, yaşamını yitirdi.

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde ahırlarında kaynak makinesiyle çalışma yapan baba-oğul, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

KANCALARI TAMİR EDECEKLERDİ

Edinilen bilgiye göre, Yazıhan ilçesine bağlı Durucasu beldesinde yaşayan Hasan Tahsin Güneysu (45) ve 12 yaşındaki oğlu Ahmet, ahırlarında hayvanları bağlamak için kullanılan kancaları kaynak makinesiyle tamir etmeye çalışırken elektrik akımına kapıldı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

İhbar üzerine ahıra gelen 112 Acil Servis ekipleri, baba-oğulun hayatını kaybettiğini belirledi. Cesetler, jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından, otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı. Güneysu ailesinin fertleri, sinir krizi geçirdi.

Bu arada, ahırda bulunan bir ineğin akıma kapılarak telef olduğu belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Durucasu Güneysu Yazıhan Malatya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

güvenli değilfikret_601121@hotmail.com:

üzücü ölüm..kaçak değilde siğortalı elektirik olsaydı yaşarlardı

9
12
yanıtYanıtla
AKDENİZzumrudu_anka@hotmail.com:

ALLAH CC rahmet eylesin.Ailesine sabır versin

15
1
yanıtYanıtla
AliKeine@hotmail.de:

Amin

9
1
yanıtYanıtla
elektrikçisevecenim_66@hotmail.com:

GÜVENLİ DEGİL sana ve senin gibi düşünenlere söylüyorum bunu hemende anladınız dimi kaçak oldugunu sen nerden biliyorsun kaçak oldugunu söyler misin bilip bilmeden yorum yazmaya bayılıyorsunuz ölmüş insanın ahını almayın durduk yere

9
0
yanıtYanıtla
Nuray COŞGUNnuray_xp@hotmail.com:

GÜVENLİ DEĞİL kaçak olduğunu nerden biliyorsun bende Malatyalıyım ve çevremde kaçak elektirik kullanan kimse yok neden doğu diyince aklınıza hep en kötüsü geliyor anlamıyorum ...Ordamıydın kaçak olduğuna dair elinde rapor mu var yazık sana ve senin gibilere inşallah bu yorumunu acılı ailesi görmüyodur...Yoksa alacağın ahı tahmin bile edemezsin...

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title