Haberler

Elazığ - Şehit Gökdağ?In Cenazesi Memleketine Gönderildi

Arındık Jandarma Karakolu'nu Koruyan Timin Nöbet Tuttuğu Mevzilere Teröristlerin Düzenlediği Saldırıda Şehit Olan Onbaşı Selçuk Gökdağ'ın Cenazesi, Elazığ Asker Hastanesi'nde Düzenlenen Törenin Ardından Memleketi Kocaeli'ne Gönderildi. Bugün Öğlen Saatlerinde Düzenlenen Törene, Elazığ Valisi Muammer Erol, 8'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Mustafa Korkut Özarslan, Fırat Üniversitesi Rektöro Prof. Dr. Feyzi Bingöl, Askeri Yetkililer ve Kamu Kurum Müdürleri Katıldı.

Arındık Jandarma Karakolu'nu koruyan timin nöbet tuttuğu mevzilere teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan onbaşı Selçuk Gökdağ'ın cenazesi, Elazığ Asker Hastanesi'nde düzenlenen törenin ardından memleketi Kocaeli'ne gönderildi. Bugün öğlen saatlerinde düzenlenen törene, Elazığ Valisi Muammer Erol, 8'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Mustafa Korkut Özarslan, Fırat Üniversitesi Rektöro Prof. Dr. Feyzi Bingöl, askeri yetkililer ve kamu kurum müdürleri katıldı.

Şehit Onbaşı Selçuk Gökdağ'ın naaşı daha sonra Elazığ Havaalanına askeri getirildi. Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde önceki gün çıkan çatışmada şehit olan 6 askeri cenazesini taşıyan uçak Elazığ Havaalanına indi. Şehit Onbaşı Gökdağ'ın cenazesi de diğer şehitlerle birlikte aynı uçakla memleketlerine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title