Haberler

Ekrem Serin Makamı Kaptırdı

Güncelleme:

23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında geleneksel hale gelen öğrencilerin makam koltuğuna oturma merasimi renkli görüntülere sebep oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem SERİN'in makamına Ali Tutkun Orta Okulu öğrencisi Cennet Batal oturdu.

Öğretmenleri ve idarecileri ile İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem SERİN'in makamına gelen Ali Tutkun Orta Okulu sekizinci sınıf öğrencisi Cennet Battal 23 Nisan'da İl Milli Eğitim Müdürü makamına oturdu.

İl Milli Eğitim Müdürü olmanın önemli olduğunu belirten Cennet Battal sembolikte olsa 23 Nisan Bayramı dolayısı ile makama oturmasının kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Cennet Battal, Okulların fiziki durumuna dikkat çekerek, okulların fiziki yapılarının daha modern ve daha renkli olmasını, sosyal etkinlik olanaklarının çok olduğu okul binaları yapılması gerektiğini belirtti. Cennet " Okullarımızda toplantı salonu, Spor alanları, Sergi, gösteri salonları, laboratuvarlar, atölyeler azdır. Eğitim sosyal etkinliklerle daha güzeldir. Dedi.

Cennet Battal Eğitim öğretimdeki en büyük sorunlardan birinin de derslere ücretli öğretmenlerin girmesi olduğunu söyledi. Cennet " Ücretli öğretmenlerimiz kendilerini okulda misafir gibi görüyorlar. Bu sebeple de dersler verimli olamıyorlar, öğretmenlerimizin kadrolu olarak okula atanmasını istiyoruz" dedi

İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem SERİN Cennet Battal'ı tebrik ederek gelecekte bu makamların gençlerin olduğunu belirtti. Öğrencilerin kendilerini gelecekte ülkeyi yönetmeye hazırlamasını istedi. Bunun içinde bütün gençlerin kendilerini çağın gerektirdiği teknik donanım ve bilgi birikimi ile yetiştirmeleri gerektiğini vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Serin 23 Nisan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title