Haberler

Ekrem Serin'e Ziyaret

Güncelleme:

"Bu Benim Eserim" Türkiye birincisi BİLSEMLİ öğrenci Ekrem Serin'i ziyaret etti

Şahinbey Bilim ve Sanat Merkezi birinciliklere abone oldu. Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliği ile düzenlenen "Bu Benim Eserim" proje yarışmasında 2012 yılında Türkiye birinciliği alan Gaziantep Şahinbey Bilim ve Sanat Merkezi, 2013 yılında da yine birincilik kazandı. BİLSEM idareci, öğretmen ve derece yapan öğrenci İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ekrem SERİN'i makamında ziyaret etti.

Şahinbey Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Hatice Betül Göğüş'ün Matematik ve Fen bilimleri çalışmaları Ankara final sergisinde birinci oldu.

Hatice Betül Göğüş'ün "Prizmadaki Küpler" adlı projesiyle 78.887 proje arasından Türkiye Birincisi olmayı başardı. Proje öğrenci danışmanı Nuh Özbey öncülüğünde hazırlandı.

Yarışmada Gaziantep'in gururu olan öğrenciye İl Milli Eğitim Müdürü hediye verdi. İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin başarısından dolayı öğrenciyi tebrik etti. Bilimsel projelerde alınan başarıların Gaziantep'in için önemli olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Serin Gaziantep Şahinbey Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title