Haberler

Ekmeleddin İhsanoğlu'na Trabzon'da Coşkulu Karşılama

Güncelleme:

CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, eşi Füsun İhsanoğlu ile birlikte geldiği Trabzon'da coşkuyla karşılandı.

CHP ve MHP tarafından Cumhurbaşkanı adayı gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu, eşi Füsun İhsanoğlu ile birlikte geldiği Trabzon'da, aralarında CHP ve MHP milletvekillerinin de bulunduğu kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Füsun İhsanoğlu, "İlk başlarda adaylığa sıcak değildim ama hayırlısı diyorum." dedi.

Muhalefetin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, bugün saat 10.00'da tarifeli uçakla Trabzon'a geldi. Havalimanında CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, CHP, MHP, DSP, DP ve BTP il başkanı ve yöneticileriyle kalabalık bir vatandaş topluluğunun karşıladığı İhsanoğlu, apronda verilen çiçekleri aldı, herkesle tek tek tokalaştı. İhsanoğlu, daha sonra CHP tarafından tahsis edilen ve posterleriyle süslenen otobüsle şehir turu attı, halkı selamladı.

Dinlenmek için otele gelen İhsanoğlu, lobide kendisini karşılayanlarla sohbet etti. Gazetecilere kısa bir açıklama yapan İhsanoğlu, "Ülkemizin bu önemli köşesinden başlamak istedik. Trabzon coğrafi, kültürel, siyasi ve tarihi açıdan çok önemli bir il" dedi.

EŞİNDEN AÇIKLAMA: BAŞLARDA ADAYLIĞA SICAK DEĞİLDİM

Trabzon gezisinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun yanında bulunan eşi Füsun İhsanoğlu ise "Bu Trabzon'a ikinci gelişim. Daha önce yazın bir gezi için gelmiştik" dedi. Füsun İhsanoğlu, "Eşinizin adaylık sürecine nasıl bakıyorsunuz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"Biliyorsunuz çok uzun ve yorucu bir görevden yeni dönmüştük Türkiye'ye. Sıla ve aile hasreti vardı. Onun için ilk başlarda pek sıcak değildim ama hayırlısı diyorum. İnşallah Allah muvaffak eyleyecek."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Volkan Canalioğlu Füsun İhsanoğlu Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (9)

ÜLKÜCÜ:

Sayın Ekmeleddin hocam GAZAMIZ mubarek ola...

48
8
yanıtYanıtla
cesür:

allah yolunu acık etsin ikmelettin amca biz senidestekliyoruz sen halkın cumuru ol yalancı ihaleci vatan hayinlerinin ihaleye fesatkacıranların değil milletin hizmetkarıol

42
8
yanıtYanıtla
cenap herkül:

onbeş kişilk coşku mu olur be kardeeşim....

16
32
yanıtYanıtla
ilhan koç:

yolun açık olsun seninleyiz. akp.li vatandaş

23
9
yanıtYanıtla
bjk:

güldürmeyin ne coşkusu çocuklar çelik çomak oynarken bile daha fazla toplanıyorlar.

8
20
yanıtYanıtla
INSAN:

İstanbul 3 milyon ile rekor kıracak bu sefer de...

15
3
yanıtYanıtla
olmaz olamaz:

yaz tatılında artvıne gıdınce benı termınalde bundan cok adam karşıyo bu ne yaw mıtıng yok bışe yok 10 kişi toplanmıiş bıde dıyolarakı çoşkulu kalabalık.

3
4
yanıtYanıtla
ALAADDİN:

BOŞA KÜREK ÇEKMEK BUNA DENİR.T AYYİBİN KARŞISINA OBAMA ,PUTİN, MERKEL,ÇATISI BİLE ÇIKAMAZ.

0
2
yanıtYanıtla
ASİ DERSİMLİ:

SONUÇ ŞİMDİDEN BELLİ AKP-BDP İTTİFAKI GÜÇLÜ ÇIKAR.

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title