Haberler

Emniyet Sansasyonel Eylem Hazırlığındaki 3 IŞİD'linin Peşinde

Güncelleme:

Terör örgütü IŞİD üyesi oldukları ve sansasyonel eylem planladıkları öne sürülen 3 teröristin yakalanması için emniyet Türkiye genelinde harekete geçti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir istihbarat doğrultusunda terör örgütü IŞİD üyesi 3 kişinin başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde insan yoğunluğunun yaşandığı bölgelerde eylem gerçekleştirmek üzere talimat aldıklarını belirledi. Söz konusu eylemlerin "canlı bomba saldırısı" şeklinde olabileceği değerlendiriliyor. IŞİD'li teröristlerin yakalanmamak için sahte kimlik kullandıkları vurgulandı. Fotoğrafları basın kurumlarıyla paylaşılan teröristlerin 'Mervan' kod adlı Hacı Ali Durmaz, 'Abdüllaftif Efe', 'Sarı Yunus' ve 'Muhammet Ali' kod adlarını kullanan Yunus Durmaz ve 'Ebu cihat' kod adlı Savaş Yıldız oldukları belirtildi.

ARANAN TERÖRİST HDP MİTİNGİNDE

Savaş Yıldız'ın, Halkların Demokrasi Partisi (HDP)'nin Adana ve Mersin İl Başkanlıkları'nda 18 Mayıs 2015'te meydana gelen patlamaları gerçekleştirdiği tespit edilmesi üzerine aranmasına devam ediliyordu. Yıldız'ın sızdığı bir mitingde HDP bayrağı ile çekilmiş fotoğrafı basınla paylaşılan fotoğraflar arasında bulunması dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Durmaz Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (186)

TALHA:

DİN FELAKET GETİRİR

14
73
yanıtYanıtla
İsrail AKP ortağı:

Sana gelen elmii

yanıt1
yanıt3
AMEDLI AVCI:

IC SAVASA AZ KALDI HADIN GENCLER SIZLERI DOGUYA BEKLIYORUZ TABIKI YÜREGINIZ VARSA. KEKLIK AVI BASLADI''DA BIZE KEKLIK LAZIM

8
55
yanıtYanıtla
ahmet:

National geografic belgeselinde her gün senin türünü görüyoruz agaclarda sallaniyorsunuz

yanıt14
yanıt5
alberne ve mhp''den is yok bunlar pisssss:

Lok abi yok bu Tirkolar korkak doguya gelmezler türkler evinden cikmaya korkuyorlar batida doguya nasil gelsinler tumanlarina ederler bunlar

yanıt11
yanıt29
AMEDLI AVCI:

KLAVYEYLE MILLIYETCILIK OLMAZ AMED OTOBÜSÜNE ATLAYIP GELIN ERKEKSENIZ TABIKI AMA SANMIYORUM SIZLER ANCAK EKRAN ARKASINDA KONUSURSUNUZ GUCUKLAR

yanıt12
yanıt28
WANLI:

İSTANBULDA BOMBA PATLADI HERKES EWİNDEN CIKMADI KORKUDAN NASIL DOGUYA GELECEKLER

yanıt5
yanıt17
MÜSLÜMAN:

Yüreğiniz varsa trabzon''a gelin biz gelip askerimiz ile yüreğimiz ile savaşıyoruz doğuda siz buraya gelip bayrak bile sallayamıyorsunuz.

yanıt12
yanıt7
ÖMER:

DİN CAHİLLERİN TUTUNDUGU KURU DALDAN İBARETTİR, , , ,

12
47
yanıtYanıtla
Zzz:

Geri zekali canakkale savasi nasil kazanildii o zamannn???

yanıt4
yanıt2
Tüm 186 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title