Haberler

Eğitim kurumuna 'İnovasyon' ödülü

Güncelleme:

BİL Eğitim Kurumları, 'Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri'nde "Eğitimde İnovasyon Ödülü"ne layık görüldü.

BİL Eğitim Kurumları, 'Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri'nde "Eğitimde İnovasyon Ödülü"ne layık görüldü.

Bir eğitim dergisi ile eğitim portalı tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen "Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri", İstanbul'daki bir otelde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. BİL Eğitim Kurumları törende "Yılın Eğitimde İnovasyon Ödülü"ne layık görüldü. Ödülü BİL Eğitim Kurumları adına Genel Müdür Ayfer Batı aldı.

"EĞİTİMİN NİTELİĞİNİ ARTIRDIK"

BİL Eğitim Kurumları'nın "Dünya İnovasyon Okulu" vizyonuyla hareket ettiğini belirten Batı, şunları söyledi: "İnovasyon aslında bir icat veya buluş değil, yapılmakta olanı farklılaştırmak ve bundan değer yaratmaktır. İnovasyon var olan her şeyin yeni kombinasyonudur. BİL Koleji eğitimde yaptığı inovatif çalışmalarla, öğrencilerin öğrenme keyfini yakaladığı, kalıcı öğrenmenin gerçekleştiği öğrenme deneyimlerini kurgulayarak eğitim-öğretim faaliyetlerinin niteliğini artırdı. Bu noktada 25 yıldır tüm yatırımını eğitime yapan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve BİL Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Doç. Dr. Mustafa Aydın'a teşekkürü bir borç biliyorum."

"ÖDÜLÜ HAK ETTİK"

BİL Koleji olarak eğitim ekosisteminde bulunan herkesin hayal gücünü tetikleyen, zihinsel dönüşümünü mümkün kılan inovatif programlarla yenilikçi ruhu sürekli canlı tutmak için çalıştıklarını söyleyen Batı, BİL Çocuk Üniversitesi Atölyeleri, BİLLearn, Hibrit Eğitim Çalışmaları, RADAR uygulaması, Tadımlık Üniversite Programı, Akademik İlerleme Takip Sistemi ve geleceğin 8 önemli becerisinden oluşan yönetim dersleriyle, pandemi süresince 100'ü aşan online veli, öğretmen ve öğrenci eğitim, seminer ve webinarlarla ödülü hak ettiğini belirtti.


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul CEO Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title