Haberler

Edirne Kopan Eli 15 Saatte Yerine Dikildi

Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'ne bağlı Çöpköy'de 58 yaşındaki Bahattin Özgen'in tavanı tamir etmek isterken spiral makinesiyle keserek kopardığı sol eli Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 15 saat süren operasyonla yerine dikildi.

Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'ne bağlı Çöpköy'de 58 yaşındaki Bahattin Özgen'in tavanı tamir etmek isterken spiral makinesiyle keserek kopardığı sol eli Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 15 saat süren operasyonla yerine dikildi. Prof. Dr. Hüsamettin Top, operasyonun çok başarılı geçtiğini ve Özgen'in kısa sürede parmaklarını oynatmaya başladığını söyledi.

Uzunköprü Çöpköy'de oturan evli ve 2 çocuk babası Bahattin Özgen, 15 gün önce evinin tavanını tamir etmek isterken, elindeki spiral makinesiyle yanlışlıkla sol elini bileğinden keserek kopardı. Ambulansla Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özgen ilk müdahalesinin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi kliniğinde Prof. Dr. Hüsamettin Top ve ekibi tarafından ameliyata alınanan Özgen'in yaklaşık 15 saat süren operasyonun ardından sol eli bileğine dikildi.

Hastanın geldiğinde elinin tamamen koptuğunu anlatan Prof. Dr. Hüsamettin Top, 15 gün içerisinde Bahattin Özgen'in parmaklarını hareket ettirmeye başladığını söyleyerek, "Hasta bize geldiğinde sol eli bileğinden tamamen kopmuştu. Olayın üzerinde de 3 saat geçmişti. İlk muayenemizde bileğin tamamen koptuğunu gördük. Hemen ameliyata aldık, tüm yapılar birleştirilerek el yerine dikildi. Operasyonda damar, tendon ve sinir yapıları ile yumuşak dokular bir araya getirilerek ameliyatı gerçekleştirdik. Yaklaşık 15 saat sürdü. Şuanda hastamız sorunsuz olarak parmaklarını hareket ettirebiliyor" dedi.

"ELİMİN KURTULMASI İMKANSIZDI"

Evinin tavanını tamir etmek isterken sol elini spiral makinesiyle kestiğini anlatan Bahattin Özgen, doktorların titiz çalışması sonucu elinin kurtulduğunu söyledi. Şuanda kendisini çok iyi hissettiğini anlatan Özgen, "Evde tavanı tamir ediyordum. Elimde spiral makinesi vardı. Her şey bir anda oldu, anlayamadım. Tavanda bir parça vardı onu almaya çalışırken, yanlışlıkla sol elimi bileğimden itibaren kesti ve koptu. Hiç bir acı hissetmedim sadece kanama olduğunu gördüm. Ondan sonrasını çok hatırlamıyorum. Önce Uzunköprü daha sonra da üniversite hastanesine getirilmişim. Operasyondan sonra çok iyiyim. Hocalarıma teşekkür ederim, bu kadar titiz davranmasalar bu elin kurtulması imkansızdı. Şuada parmaklarımı oynatabiliyorum" şeklinde konuştu.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi kliniğinde 15 saat süren operasyonda Prof. Dr. Hüsamettin Top'un yanı sıra doktorlar Abdalreza Khash, Ufuk Erdem ve Devran İğrek de yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trakya Üniversitesi Çöpköy Politika Güncel Haberler

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Özel, Erdoğan'a emekliler için formül sundu: Ben olsam o parayı onlara verirdim

Özel, Erdoğan'a emekliler için formül sundu: Ben olsam o parayı onlara verirdim

Bakmadan Geçme

Aziz Yıldırım'a büyük çalım! Ali Koç, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı

Aziz Yıldırım'a büyük çalım! Ali Koç, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title