Haberler

Edirne'den kısa kısa

Güncelleme:

Edirne Ülkü Ocakları Başkanı Ufuk Çapkur, ülkücü şehitleri anma mesajı yayımladı.

Edirne Ülkü Ocakları Başkanı Ufuk Çapkur, ülkücü şehitleri anma mesajı yayımladı.

Çapkur, mesajında, binlerce ülkü eri ve ülkü şehidinin unutulmayacağını belirtti.

Ülkücülüğün en büyük unvan, şehadet ve en yüce makamın adı olduğunu aktaran Çapkur, şunları kaydetti:

"Milletini sevmenin bedelini dar ağaçlarında ödeyen şehit ülküdaşlarımız Ahmet Kerse, Ali Bülent Orkan, Cengiz Baktemur, Cevdet Karakaş, Fikri Arıkan, Halil Esendağ, İsmet Şahin, Mustafa Pehlivanoğlu, Selçuk Duracık unutulamaz. Onlar bizim şerefli geçmişimizin abideleridir. Mücadeleleri rehberimiz, davaları yolumuz olsun. Bir gün yaşayanlar tarih olur. Bugünler çok geride kalırsa ve beşerin hafızası olur da bir gün kurursa niyazım odur ki Cenab-ı Allah nesillerimize unutturmasın. İlahi bir sır gibi hatıraları, davaları ve dünyaları daim olsun. Mekanları cennet olsun. Kabirleri nur olsun. Allah, her birinden ayrı ayrı razı olsun."

Yöresel ürünler Bulgaristan'da tanıtıldı

Keşan'ın yöresel ürünleri Bulgaristan'da tanıtıldı.

Keşan Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Keşanlı kadınların üretime devam ettiği belirtildi.

Yöresel ürünlerin ününün sınırları aştığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Edirne Müze Müdürlüğü ve Sozopol Belediye Kültür Enstitüsü Müze Merkezi'nin düzenlemiş olduğu Avrupa Birliği projesinde Keşan'ımızı temsilen TEKKOOP olarak katılım sağladık. Kadın kooperatiflerimiz ile bölgemizin ürünlerini her platformda tanıtmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Edirne Keşan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli? ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI: Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? Branş dağılımı nasıl olacak? Alfa Beyin Dalgaları: Ne İşe Yararlar ve Nasıl Çalışırlar? 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK? Branş dağılımı belli oldu mu? KPSS öğretmen atamasında mülakat var mı? ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN? Kaç öğretmen atanacak? Yusuf Tekin ne dedi? Aziz Yıldırım yeniden aday mı olacak? Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday mı oluyor? AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM! Benzin indirimi ne zaman? Mazot ve benzine kaç TL indirim var? Öğretmen ataması yapılacak mı? MEB Öğretmen atama sayısı ve branş dağılımı belli mi? 2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ! Öğretmen atamaları ne zaman açıklanacak 2024? MEB Öğretmen atama sayısı ve branş dağılımı belli mi? MEB 2024 Öğretmen ataması kadro ve branş dağılımı açıklandı mı? Kurban bayramı ne zaman? #128015 2024 Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? ANNELER GÜNÜ hangi gün? #128144 Anneler günü ne zaman? 2024 Türkiye'de Anneler Günü hangi gün?
title