Haberler

Edirne'de Esnaftan Genç Sporculara Destek

Edirne'de, bir restoran işletmecisi U14 liginde mücadele eden Edirnespor Takımı alt yapısı forması giyen minik futbolculara, şampiyonlukları yolunda destek olmak için moral yemeği düzenledi.

Edirne'de, bir restoran işletmecisi U14 liginde mücadele eden Edirne spor Takımı alt yapısı forması giyen minik futbolculara, şampiyonlukları yolunda destek olmak için moral yemeği düzenledi.

Edirne'de, U14 liginde mücadele eden ve şampiyonluk yoluna emin adımlarla devam eden Edirne spor Kulübü futbolcularına, kentteki esnaflardan destek geldi. Küçük Ev Işıklar Restoran İşletmecisi Cevat Işık ve kardeşleri, Cumartesi günü oynayacakları Edirnespor-Fatih spor final müsabakası öncesi, genç futbolculara moral yemeği verdi.

"Gençlere daha üst hayaller kurdurmak istiyoruz"

Edirne spor U 14 Takımı Antrenörü Şerafettin Mutluer, 22 kişilik tam takım kadrosu ile kendilerine her zaman maddi manevi destek olan Işık ailesine teşekkür ederek, "Biz genç sporcularımızla bu yola çıktığımızda, hep en üst başarıyı hedefledik. Çok şükür son bir virajımız kaldı şampiyonluk yolunda. Başarı tek başına olmuyor. Emek lazım, mücadele lazım ve tabi ki moral gerekiyor. Maddi destekler bizim için çok önemli. Gençlerimizin önünü açmak onlara daha da üst hayaller kurdurmak istiyoruz" dedi.

"Hepsi bizim oğlumuz"

Küçük Ev Işıklar Restoran İşletmecisi Cevat Işık da Edirne spor U 14 Takımı başta olmak üzere amatör sporun her alanında mücadele eden tüm genç sporculara başarılar dileyerek, "Bizim amacımız onların motivasyonuna bir nebze olsun katkı sağlamak, hepsi bizim oğlumuz kardeşimiz. Şampiyonluk yolunda ve tüm spor hayatları boyunca elimizden gelen desteği her zaman yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Edirnespor Güncel Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Benzin ve motorine indirim! Fiyatlar gece yarısı güncellendi

Benzin ve motorine indirim! Fiyatlar gece yarısı güncellendi

Bakmadan Geçme

CUMA NAMAZI SAATİ İL İL 7 HAZİRAN | İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Cuma namazı kaçta okunuyor? Diyanet'in Cuma namazı vakitleri! BİM AKTÜEL KATALOĞU 7 HAZİRAN CUMA! BİM aktüel ürünler kataloğunda bugün neler satışa çıktı? Araç aksesuarları, bisiklet, tencere seti... TYT saat kaçta başlıyor? TYT saat kaçta başlayıp kaçta bitecek? CUMA MESAJLARI 7 HAZİRAN: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 8-9 HAZİRAN | Hafta sonu hava sıcaklığı kaç derece olacak? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? Zilhicce ayı ne zaman başlıyor? Zilhicce orucu ne zaman tutulur? Zilhicce ayında hangi ibadetler yapılır? Memur, SSK ve BAĞ-KUR emeklileri Temmuz maaş zam oranı belli oldu mu? 2024 Temmuz zam oranı ne olacak? BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN 2024? #129492 Babalar günü hangi gün, Haziran'ın kaçında? #127873 KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TAKVİMİ 2024! Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli ikramiyesi sorgulama Fenerbahçe seçimi ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe başkanlık seçimi hangi gün, nerede yapılacak? Burcu Kara ne ameliyatı oldu? Burcu Kara'nın sağlık durumu nasıl? Işın Karaca kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Işın Karaca kaç yaşında, nereli? Işın Karaca biyografisi! Zaha, Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Zaha sosyal medya hesabında ne paylaştı? Ali Koç kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Ali Koç kaç yaşında, nereli? Ali Koç biyografisi!
Bipolar adam dehşet saçtı! Eşini boğduktan sonra kendini astı

Bipolar adam dehşet saçtı! Eşini boğduktan sonra kendini astı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title