Haberler

Edirne Belediye Başkanı Sedefçi: CHP'ye Üzülüyorum

Güncelleme:

Partisinden istifa eden Hamdi Sedefçi, "CHP'ye üzülüyorum. Ben hala CHP'liyim. Geçici bir süre için ihanete ve namussuzluğa karşı istifa ettim." dedi.

CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan'ın Belediye Başkan adayı gösterilmesinin ardından partisinden istifa ederek DSP'ye geçtiğini açıklayan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, makamında düzenlediği basın toplantısında, 20 yıldır Edirneliler'in Sedefçi'ye hep güvendiğini, bundan sonrada güveneceklerine inandığını söyledi.

"HEM PERTİLİLERİ HEM EDİRNELİLERİ KANDIRDI"

CHP'nin Belediye Başkan adayı Gürkan'ın hem partililerini hem de Edirneliler'i kandırdığını savunan Sedefçi, Gürkan'ın kendisini desteklerken, belediye başkan adayı olarak hareket edip, İstanbul'da poster siparişleri verdiğini öğrendiğini belirtti.

"CHP'YE ÜZÜLÜYORUM"

CHP'nin Edirne için iyi bir karar almadığını savunan Sedefçi, şöyle konuştu: "İstifamın ardından CHP Genel Merkezi'nden birkaç yetkili aradı ancak isim vermeyeceğim. Anlattım, bu konuda net bir cevap vermediler. 'Biz böyle bilmiyorduk' dediler. Bundan bir ay önce poster siparişi vermiş. Arabasını giydirmek için sipariş vermiş. Edirne'yle dalga geçerek, 'Adayım Sedefçi' diyerek bizimle oynamış. Bu adam tezgahı hazırlamış. Ben CHP'ye üzülüyorum. Ben hala CHP'liyim. Geçici bir süre için ihanete ve namussuzluğa karşı istifa ettim. Ailem, CHP üyesi olarak hayatına devam ediyor. Benim hesabım CHP'yle değil, bu adamla. Edirne'de çok iyi tanınan ve hiç de iyi tanınmayan birini sandığa gömeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Hamdi Sedefçi Recep Gürkan İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

kemençenyz.odb@gmail.com:

DSP FIRTINALI HAVADA SIĞINACAĞINIZ LİMAN MI DSP'DEN SEÇİL CHP'YE DÖN BU DAVRANIŞ ŞEREFLİ BİR İNSANIN NERESİ OLUYOR ACABA...

9
6
yanıtYanıtla
Uzaktan Vatandasates.lokman@gmail.com:

Şıh Şamil, ben CHL'lı değilim. Ama, lafın doğrusunu ister, varan senindir denk dur: Siz içinizde en hırsızı, en yalancıyı baş tâcı yapıyorsunuz. EŞKİYA DÜNYADAN HÜKÜMDAR OLMAZ. Siz kendi kapızın önünü süpürünüz.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title