Haberler

Ecrin'den Başkan Çalkaya'ya ziyaret

Güncelleme:

Kemik Kanseri tedavisi sırasında yaşadıklarını kitap yazarak anlatan ve kanser hastası çocuklara umut olan 11 yaşındaki Ecrin Aydoğ, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya'yı ziyaret etti.

Kemik Kanseri tedavisi sırasında yaşadıklarını kitap yazarak anlatan ve kanser hastası çocuklara umut olan 11 yaşındaki Ecrin Aydoğ, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya'yı ziyaret etti. Başkan Çalkaya'ya imzalı kitabını hediye eden Ecrin, kanser tedavisi gören çocuklara yapılan desteklerden dolayı da teşekkür etti.

Uşak'ta yaşarken 9 yaşında kemik kanseri hastalığına yakalanan Ecrin Aydoğ, İzmir'de tedavi olduğu süreci, hastalığı nasıl atlattığını ve kanserli çocukların yaşadıkları duyguları "Bir Ecrin Hikayesi" isimli kitabına taşıdı. Kısa sürede tüm kanser tedavisi gören çocuklara ve ailelerine umut ışı olan Ecrin Aydoğ, tedavisi tamamlandıktan sonra da gittiği her ortamda yaşanan tüm maddi ve manevi zorluklara rağmen mücadelenin bırakılmaması gerektiğini anlattı.

Tedavisi süresince annesi Pelin Aydoğ ile birlikte Balçova'daki İzmir Hasta Çocuk Evleri Gönüllülerinin tahsis ettiği evde konuk alan Ecrin, aldığı kemoterapi tedavisi nedeniyle yürümekte bile güçlük çekmesine rağmen mücadele azmini hiç yitirmedi. Küçük yaşına rağmen tavsiye üzerine gün gün yaşadıklarını yazıya döktü. Kanseri yendikten sonra hayali olan kitabı yazmaya başlayan Ecrin Aydoğ, kitabının basılmasının ardından kendisi gibi tedavi olan çocukları ve kendisine tedavisi sırasında destek olan kişileri ziyaret etmeye başladı.

Annesi ve İzmir Hasta Çocuk Evleri Gönüllüleri ile birlikte Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya'yı da ziyaret ederek imzalı kitabını hediye eden Ecrin, Balçova Belediyesi'nin Onkoloji tedavisi gören çocuklara ve ailelerine desteklerinden dolayı Başkan Çalkaya' ya teşekkür etti. Ecrin ile tedavisi sırasında tanışan Başkan Fatma Çalkaya "Ecrin sadece kendisi gibi tedavi olan çocuklara değil bizlere de umut ışığı oldu. Yaşama azminin ne kadar önemli olduğunu anlattı. Biz, ilçemizde tedavi gören çocuklarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz. Bundan sonra onlara Ecrin'i de anlatarak morallerini yüksek tutmaya çalışacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Çalkaya Balçova İzmir Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title