Haberler

Dünyanın İlk Ve Tek Gerçek Yoga Dergisi!

Güncelleme:

Dünyanın ilk ve tek gerçek Yoga dergisi Yoga Academy Journal 4 yıldır insanlığa hizmet etmeye devam ediyor.

İlk sayısını 2011 yılında çıkaran dergi, aynı zamanda Türkiye'den dünyaya açılan ilk ve tek Yoga dergisi olma özelliğine de sahip.

Günümüzün parçalanmış, dağılmış ve hatta geri dönülmez hasarlar almış insan yapısını yeniden restore edecek gerçek Yoga bilgilerini sunan dergi, içerikli yazıları ve görselleri ile herkese hitap eden bir bilgi hazinesi olma yolunda her sayıda yenilenerek ilerliyor.

Derginin editörleri, sekiz basamaklı bir gelişim sistemi olan Yogayı her yönden anlatırken, Yoga türlerinden değil kaynak bilgi olan Orijinal Yoga Sistemi'den yola çıkan ve okuyuculara teorik ve pratik bilgileri okuyucunun ilgisini çekecek görsellerle zenginleştirerek veren uzman Yoga eğitmenlerinden oluşuyor.

Ayrıca deginin danışmanlığını Yoga konusunda yayınlanmış 41 eseri bulunan Yoga Üstadı Akif Manaf yapıyor. Manaf 45 yılı aşan Yoga deneyimini basit ve anlaşılır bir anlatımla aktarırken, kitap okuyamayan bireylere Yoga yolunda bir kapı aralıyor.

Üç ayda bir raflardaki yerini alan dergi hem gazete bayilerinden hem de Yoga Academy merkezlerinden edinilebiliyor. Popüler konular yerine, insanlığa gerçekten hizmet eden, sağlıklarında ve yaşamlarında bir fark yaratacak konuları işleyen Yoga Academy Journal insan hayatını her yönden kapsayan ve iyileştiren gerçek Yoga bilgeliğini sunan eşsiz bir dergi olma özelliğini daha uzun yıllar sürdüreceğe benziyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akif Manaf Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title