Haberler

Dünyanın Gözü Londra'da Bu Defilede Olacak!

Defile Öncesi Dünya Moda Sektörü ve Jet Sosyete İSTANBUL ile Tanışacak.

Bu yıl 41.si düzenlenen dünyanın en önemli ve prestijli moda organizasyonlarından biri olan Londra Moda Haftası kapsamında, modadaki gururumuz Zeynep Kartal hazırladığı muhteşem tasarımları ile yine dünyanın önde gelen moda severlerini ağırlayacak.

Defile Öncesi İngiliz Sanatçı Thomas Allom'un Gözünden İSTANBUL ve TÜRKİYE!

1800'lü yıllarda Avrupa'dan Anadolu'ya seyahat eden en önemli gravür sanatçılarından olan Thomas Allom'un İstanbul gravürleri 18 Eylül 2017 tarihinde Zeynep Kartal'ın Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ev sahipliğinde düzenleyeceği defile öncesi aynı salonda dünyanın her yerinden gelen konuklar için sergilenecek. 1800'lü yılların en önemli gravür sanatçılarından biri olan Thomas Allom'a ait bu sergi ile amaç; Zeynep Kartal'ın Londra Moda Haftası kapsamında modaseverlerle buluşturacağı 2018 sonbahar kış kreasyonunu görmeye gelen yabancı misafirler ve kültür hayatındaki kanaat önderlerine İstanbul'u bu defa İngiliz bir sanatçının gözünden tanıtmak olacaktır.

Zeynep Kartal bir önceki Londra Moda Haftası'nda da 15 Temmuz temalı bir sergi ile darbe girişimi karşısında kahramanca direnen Türk milletinin sesini moda ve sanat aracılığı ile dünyaya duyurmuştu.
Bugüne kadar Lady Gaga, Ellie Goulding, Nicole Scherzinger , Shanina Shaik, Maisie Williams ve Naomie Harris gibi dünyaca ünlü isimlere özel tasarımlar hazırlayan ve Game Of Thrones oyuncularının da "kırmızı halı" kıyafetlerini tasarlayan Türk Modacı Zeynep KARTAL her fırsatta Türkiye'yi dünyaya en doğru şekilde tanıtmak amacında olduğunu ve bununla da gurur duyduğunu belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeynep Kartal İstanbul Londra Moda Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title