Haberler

Dünyaca Ünlü Müzisyenler, Eylül Ayında İstinyePark'ta!

Güncelleme:

Sıradışı caz yıldızı Sarah Ferri, 'İstinyePark Tunes of September'da izleyenleri büyüledi.

İstinyePark yazın son günlerinin tadını, müzikle dolu bir etkinlikle çıkarıyor! Eylül ayı boyunca birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı 'İstinyePark Tunes of September'ın dün akşamki konuğu (18 Eylül), dünyaca ünlü caz yıldızı Sarah Ferri muhteşem sesiyle izleyenleri büyüledi. Açıkhavada müzik keyfi yaşatan konser dizisinin son konuğu olan, İngilizlerin dünyaya kazandırdığı yeni caz yıldızı Zara McFarlane ise 25 Eylül'de müzik severlerle İstinyePark'ta bir araya gelecek. Sonbaharı iyi müzikle karşılamak isteyenler, Eylül ayı boyunca her Çarşamba İstinyePark'ta buluşmaya devam ediyor.

İstinyePark misafirlerine sunduğu birbirinden güzel etkinliklere bir yenisini ekledi. İstanbul'un Eylül akşamlarını açıkhavada müzik keyfiyle daha da güzelleştiren 'İstinyePark Tunes of September', 18 Eylül'de (dün akşam) sıradışı caz yorumlarıyla tanınan Sarah Ferri'yi ağırladı. MasterCard'ın sponsorlarından olduğu Tunes of September'ın üçüncü konserinde sahne alan Ferri, tüm dünyada ün yaptığı etkileyici sesi ve benzersiz canlı performansı ile izleyenleri adeta büyüledi. Özgün şarkılarında caz, swing bossa nova etkilerini hissettiren Ferri'nin müziği, kanındaki ateşli bileşimi yansıtıyor. 'Gizemli Kuzey' karakterini Belçikalı annesinden, 'Ateşli Güney' karakterini ise İtalyan babasından alan Ferri'nin müziğine de yansıyan bu kontrast, yetmişli yılların ruhunu taşıyan müziğini de etkiliyor.

İngilizlerin yeni caz starı Zara McFarlane, 25 Eylül'de sahnede!

Tunes of September'ın kapanış konserini ise caz dünyasının son yıllardaki en genç ve dikkat çekici isimlerinin başında gelen İngiliz şarkıcı Zara McFarlane verecek. 25 Eylül'de İstinyePark misafirleriyle buluşacak olan ünlü şarkıcı; Denys Baptiste, Orphy Robinson, Soweto Kinch ve Jazz Jamaika gibi ünlü caz müzisyenleriyle çalışarak kariyerinde üst noktalara tırmandı. McFarlane ayrıca dünyaca ünlü DJ ve müzik yapımcısı Gilles Peterson ile yaptığı albüm ile de tüm dünyadaki caz severlerin yakından takip ettiği bir isim haline geldi.

Eylül ayında her Çarşamba, haftasonu coşkusu İstinyePark'ta!

Dünyaca ünlü şanatçıların performansları eşliğinde açıkhavada müzik dinleyerek haftasonu coşkusu yaşayacağınız; neşeli, rahat ve eğlenceli vakit geçireceğiniz Tunes of September için İstinyePark'ın Facebook sayfası üzerinden yapılacak yarışmaları kazanan şanslı ziyaretçileri, konser günü İstinyePark'ta sürprizler bekliyor olacak. Konserler öncesinde ve sonrasında Power FM Dj'lerinin müzikleriyle renklenecek olan, yazın son günlerinin enerjisini daha da güçlü hissedeceğiniz müzik performanslarıyla Eylül ayı boyunca her Çarşamba İstinyePark Markalar Sokağı'nda müzik severlerle buluşacak Tunes of September konserleri, dünyaca ünlü yıldızları ağırlamaya devam edecek.


Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Eylül Zara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title