Haberler

Dünyaca ünlü İtalyan kaleci, yatak markasının yeni reklam yüzü oldu!

Güncelleme:

Yaysız yatak grubunda sunduğu yenilikçi uyku çözümleri ve inovatif tasarımlarıyla öne çıkan Magniflex'in reklamlarında, kaleci Buffon yer alacak…

Bugüne kadar 98 ülkede 35 milyondan fazla insanın uyku tercihi olan İtalyan yatak markası Magniflex, yeni dönem reklamları için Juventus ve İtalya Milli Takımı'nın dünyaca ünlü kalecisi Gianluigi Buffon ile anlaştı. Başarılı ve sempatik sporcunun temsil ettiği Magniflex marka yataklar, Türkiye'de Yatcop tarafından 120 farklı noktada satışa sunuluyor.

İtalya'daki tesislerinde 8 saat çalışmayla günde 10 bin adet yatak üreten Magniflex'in yeni dönem reklamlarında, sadece sportif başarısıyla değil, aynı zamanda sempatik yapısı, etkileyici karizması ve yardımseverliği ile milyonlarca kişinin hayranı olduğu ünlü kaleci Buffon yer alıyor. Yakın zamanda çekimleri gerçekleştirilen reklamlar, İtalya ile birlikte markanın faaliyet gösterdiği ülkelerde yayınlanacak.

Dünyanın ilk "dual core" özellikli yatağını üretiyor…

Lüks otomobil markası Lamborghini'nin adını verdiği By Tonino Lamborghini marka yatakları da üreten Magniflex, yenilikçi tasarımlarıyla fark yaratıyor. Ürünleri arasında, dünyanın tek "dual core / çift çekirdek" özellikli yatağı da bulunan Magniflex, kullanıcıların değişen uyku ihtiyaçlarına göre teknolojik çözümler sunuyor.

Magniflex ve By Tonino Lamborghini yatakları, 2031 yılına kadar Yatcop'a emanet!

İtalyanlarla yaptığı anlaşmaya göre opsiyonlu olarak 2031 yılına kadar By Tonino Lamborghini ve Magniflex yataklarının Türkiye satış haklarını elinde bulunduran Yatcop, aynı zamanda komşu coğrafyalardaki 17 ülkede de bu markaların temsilciliğini yapıyor. Firma, İtalya'dan getirttiği yatakları, Türk pazarının yanı sıra Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetleri'ndeki 8 ayrı ülkeye de ihraç ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gianluigi Buffon Juventus Türkiye İtalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title