Haberler

Dünür Cinayetinin Davası Başladı

İzmit'te, iki aile arasında boşanma davası sonrası yaşanan gerilim nedeniyle çıktığı iddia edilen biri çocuk iki kişinin yaşamını yitirdiği, üç kişinin de yaralandığı kavganın ilk duruşması görüldü.

İzmit'te, iki aile arasında boşanma davası sonrası yaşanan gerilim nedeniyle çıktığı iddia edilen biri çocuk iki kişinin yaşamını yitirdiği, üç kişinin de yaralandığı kavganın ilk duruşması görüldü.

İzmit'te, iki aile fertleri arasında çıkan silahlı kavgada iki kişi yaşamını yitirirken 3 kişi de yaralanmıştı.

İzmit'e bağlı Şahinler köyünde ikamet eden Osman Öztürk ile Kandıra'nın Hacılar köyünde ikamet eden Mehmet Yener, eskiye dayalı dostlukları sonrası Tavşantepe Mahallesi'ne taşındı. Osman Öztürk ile Mehmet Yener, Tavşantepe Caddesi'nde karşılıklı iki ev alarak yaşamaya başladı. Mehmet Yener'in oğlu Sunay Yener, yaklaşık 5 yıl önce Osman Öztürk'ün kızını istedi ancak aile razı olmadı. Yener, bir müddet sonra kızı kaçırıp evlendi.

Evlilikleri güzel başlayan ancak ilerleyen zamanlarda huzursuzluk yaşayan çift boşandı. Boşanma nedeniyle aileler arasındaki sorunlar büyüdü ve aileler farklı zamanlarda kavga etti. İddiaya göre, Osman Öztürk, oğlu Sedat Öztürk ile birlikte evin önünde eski dünürü ve ailesi ile karşılaştı. Tekrar kavga çıkınca Osman Öztürk, eski dünürü Mehmet Yener'in yanı sıra Sunay Yener ile Yener ailesinin akrabaları Metin Korkmaz, Ayşe Korkmaz ve iki yaşındaki torunları İrem Su Ayar'a tabancayla ateş ederek yaraladı.

BİRİ ÇOCUK İKİ KİŞİ ÖLDÜ

Mehmet Yener hastanede yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan iki yaşındaki İrem de tedavi gördüğü Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yaşamını yitirdi.

ZANLI TESLİM OLDU

Olaydan sonra Sedat Öztürk, Sepetçi köyünde yakalanıp ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Baba Osman Öztürk de, 24 Mayıs'ta teslim olup sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandı. Olayla ilgili duruşmaya dün Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesinde başlandı. Duruşmaya tutuklu sanık Osman Öztürk, tutuksuz yargılanan oğlu Sedat Öztürk ve avukatları Nazmi Küçükosmanoğlu, olayda yakınlarını kaybeden ve yaralanan Semra Ayar, Sunay Yener, Ayşe Korkmaz, Metin Korkmaz, Zeki Kızıl, Şefik Demir, Gülümser Yener katıldı.

Tutuklu sanık Osman Öztürk daha önce poliste ve savcılıkta verdiği ifadesini tekrar ettiğini, başkaca bir diyeceği olmadığını ileriki celselerde konuşacağını söyledi. Tutuksuz yargılanan oğlu Sedat Öztürk de, "Benim olayla ya da kavgayla ilgim yoktur. Olayda ölen çocuk kaza kurşunu ile ölmüştür. Bu nedenle gerekirse olay yerinin incelenmesini istiyorum" dedi.

Duruşmaya katılan mağdur ve müştekiler sanıklardan şikayetçi olduklarını ve cezalandırılmasını istediklerini söyledi. Tanıklar dinlendikten sonra Osman Öztürk'ün avukatı Nazmi Küçükosmanoğlu olayla ilgili ayrıntılı savunmalarını daha sonraki celselerde yapacaklarını söyleyerek "Olayda müvekkilimin kaburgaları kırılmıştır. Bu adli tıp raporunda da açıkça belirlenmiştir" dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme, duruşmaya çağırılan ve gelmeyen tanıkların duruşmaya tekrar çağırılmasına, olayda yaşamını yitiren İrem Su'nun kesin ölüm nedeni ile ilgili Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmasına, sanığın tutukluluk halinin devamına ve duruşmanın 26 Eylül 2013 tarihine ertelenmesine karar verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hacılar Kandıra Politika Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title