Haberler

Dün gözaltına alınan UEFA Eski Başkanı Michel Platini serbest bırakıldı

Güncelleme:

2022 Dünya Kupası'nın Katar'a verilmesi soruşturması kapsamında gözaltına alınan UEFA Eski Başkanı Michel Platini serbest bırakıldı.

UEFA Eski Başkanı Michel Platini, 2022 Dünya Kupası'nın Katar'a verilmesine ilişkin yolsuzluk soruşturması kapsamında sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı.

Fransız yetkililer, Fransa ve Juventus futbolunun efsane ismine karşı herhangi bir suçlamada bulunmazken, Platini'nin kendisine yöneltilen iddiaları reddettiği belirtildi.

DÜN GÖZALTINA ALINMIŞTI

2007-2016 yılları arasında UEFA başkanlığı görevini yürüten Michel Platini, dün sabah Fransa'da gözaltına alındı.

Platini'nin 2020 Dünya Kupası'nın Katar'a verilmesi ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındığı ve Yolsuzlukla Mücadele Dairesi'ne götürüldüğü öğrenildi. Platini ile birlikte Fransa'nın eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy döneminde Elysee Sarayı'nın genel sekreterliğini yapan Claude Gueant'ın da 2022 Dünya Kupası usülsüzlükleri çerçevesinde şüpheli statüsünde sorguya alındığı bildirildi.

Katar'ın ev sahipliğini yapacağı 2022 Dünya Kupası için Avustralya, Japonya, Güney Kore ve ABD de aday olmuştu. Turnuva ise Katar'a verilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Michel Platini Katar Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (4)

İSTANBUL:

FENERBAHÇEYE SİYASET BULAŞTI. DÜN bir konuşmacı çıkmış fb toplantısında alenen ekremi destekliyor. fb li olmaktan utanç duydum. bir fb toplantısında alenen siyasi desteklenmez. destekleyen utansın.

10
5
yanıtYanıtla
fb:

neden fenerbahceli olarak bende ekrem imamoğlunu destekliyorum ayrıca biz mesut yılmazı protesto etmişiz fenerbahcelilerin işi olmaz kimse ile doğru neyse onu yapar sen önce insan ol fernerli olmadan önce

yanıt0
yanıt4
@Darth _V12:

ÇOK YAŞA FENERBAHÇE

4
4
yanıtYanıtla
yakinda göreceksiniz:

meymeletsiz herif fener düsmani

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title