Haberler

Düğünden dönenleri taşıyan minibüs ile kamyon çarpıştı; 7 ölü, 5'i ağır, 9 yaralı- Yeniden

Güncelleme:

Yazı İşleri Müdürlerine Haberimizi, kaynağından yapılan düzeltme ve ek bilgilerle yeniden servis ediyoruz.

Yazı İşleri Müdürlerine

Haberimizi, kaynağından yapılan düzeltme ve ek bilgilerle yeniden servis ediyoruz.

YENİDEN

---------------

Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, - SİVAS'ın Kangal ilçesinde minibüs ile kamyonun kafa kafaya çarptığı kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 9 kişi yaralandı. Minibüsteki yolcuların Bursa'daki bir düğünden döndükleri belirtildi.

Kaza, gece saatlerinde Sivas- Malatya kara yolu Yeşildere köyü yakınlarında meydana geldi. Bursa'daki düğünden dönenların içinde bulunduğu Ayhan Sevin yönetimindeki 44 J 4257 plakalı minibüs ile Malatya'dan Amasya'ya giden M.Ö.'nün kullandığı 34 EBE 72 plakalı ev eşyası taşıyan kamyon kafa kafaya çarpıştı. Kazada minibüsün sürücü Ayhan Sevin ile araçtaki Şenay Kızılaslan, Hacı Süleyman Kızılaslan, Meliha Kızılaslan, Seyit Battalgazi Sevin, Fadime Sarıbaş ve Adile İzci hayatını kaybetti, Cennet Polat, Engin Polat, Emre Kızılaslan, Birol Polat, İlhami Kızılaslan, Saray Yeşilkaya, Ramazan Kaan Yeşilkaya ve Alperen Yeşilkaya ile kamyon şoförü M.Ö. ise yaralandı. Sağlık ekiplerince Kangal Devlet Hastanesi'ne götürülen 9 yaralı, ilk müdahale sonrası Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi ile Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedaviye alınan yaralılardan 5'inin durumunun ağır olduğu bildirildi.

?CENAZELER MALATYA'YA GÖNDERİLECEK

Kaza yerine gelip, inceleme yapan Sivas Valisi Yılmaz Şimşek "Gece yarısından hemen sonra Kangal ilçesi ile Malatya Hekimhan ilçeleri arasında kalan bir bölgede, Bursa'dan düğünden dönmekte olan bir minibüs ile Malatya istikametinden gelen kamyonun kafa kafaya çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Bu kaza sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımız oldu, yaralılarımız var. Yaralılara geçmiş olsun diyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Kazayla ilgili gerekli incelemeler sürüyor" dedi.

Kaza nedeniyle 3 saat trafiğe kapatılan Sivas-Malatya karayolu araçların çekilmesinin ardından yeniden açıldı. Cenazeler de otopsi işlemleri için Kangal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsilerden sonra cenazelerin Malatya'da toprağa verileceği belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Malatya Kangal Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Bakmadan Geçme

Hakan Çalhanoğlu hangi takımda oynuyor? Hakan Çalhanoğlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Samet Akaydın hangi takımda oynuyor? Samet Akaydın hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Merih Demiral hangi takımda oynuyor? Merih Demiral hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Ahmetcan Kaplan hangi takımda oynuyor? Ahmetcan Kaplan hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 11 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 11 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title