Haberler

Dr. Candan Yüceer'den Ziyaret

Güncelleme:

PERYÖN'lüler, 13 Eylül tarihinde CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer tarafından ziyaret edildiler.

PERYÖN Trakya Şubesine CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan YÜCEER'den Ziyaret

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi 7. Dönem Yönetim Kurulunun ilk çalışmalarından biri olan dernek ofisinin daha düzenli ve yeni bir yapıda yerini alması çalışmasının ardından, güzel bir ofis ile dernek çalışma hayatını sürdürmeye başladı.

Birçok eğitimi ve toplantılarını burada gerçekleştiren PERYÖN'lüler, 13 Eylül 2012 tarihinde CHP Tekirdağ Milletvekili Candan YÜCEER tarafından ziyaret edildiler. Ziyarette PERYÖN Trakya Yönetim Kurulu Başkanı Özber ÇETİN, Başkan Yardımcısı Cansu FİDAN, Üyeler Aytaç CİN, Özlem BILTIR, Mehmet Ali DOĞAN ve PERYÖN Trakya Genel Koordinatörü Önder HARBİLİ hazır bulundular. Milletvekili Candan YÜCEER beraberinde CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin DÖNMEZ ve Genel Sekreter Kerim ARSLAN'da dernek ofisindeki ziyarete katıldılar.

PERYÖN Trakya Başkanı Özber ÇETİN, Dernek yapısını, faaliyetlerini, çalışmalarını ve gelecek aksiyonlarını anlattı.

PERYÖN'ün tüm çalışmalarını yoğun temposu sebebiyle takip edemediğini dile getiren Milletvekili Candan YÜCEER "bu görüşme ile sizleri daha da iyi tanıdım, bölgemiz için çok değerli bir oluşumsunuz, daha sıkı takipçiniz olacağım ve faaliyetlerinizde sık sık sizlerle olmaya çalışacağım" dedi.

Çalışma ve Sosyal Hayat Komisyonunda da görev alan Candan YÜCEER, birçok değişikliğin yeni yasalar ile olacağını, çalışma hayatı düzeni için bir çok çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Ziyaretin ardından teşekkür ve memnuniyetini belirten CHP Tekirdağ Milletvekili Candan YÜCEER'e PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber ÇETİN tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Candan Yüceer Ercan Candan Tekirdağ Eylül Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title