Haberler

Down Sendromlu Ramazan İlçe Halkının Gönlünde Taht Kurdu

Kayseri'nin Develi ilçesinde ayakkabı boyacılığı yapan 29 yaşındaki Ramazan Gül, hayat mücadelesi ve çalışma prensipleri ile ilçe halkının gönlünde taht kurdu.

Kayseri'nin Develi ilçesinde ayakkabı boyacılığı yapan 29 yaşındaki Ramazan Gül, hayat mücadelesi ve çalışma prensipleri ile ilçe halkının gönlünde taht kurdu.

29 yaşındaki Ramazan Gül, Develi Kaymakamlığı ve Develi Belediyesi'nin destekleri ile açmış olduğu iş yerinde ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlıyor. Verdiği hayat mücadelesi ve çalışma prensipleri ile ilçedeki diğer esnaflara da örnek olan Ramazan Gül, kısa sürede dükkanının bulunduğu pasajda esnafların ve müşterilerinin sevgisini kazandı.

İlçe halkı tarafından sevilen Ramazan Gül'ün dükkanı 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü nedeniyle ziyaretçi akınına uğradı. Büyük-küçük herkes ilçenin sevilen siması olan Ramazan'ı ziyaret ederek Down Sendromlular Günü'nü kutladı. Vatandaşların ve esnafların kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Ramazan Gül, "Cumhurbaşkanımızın da Develi'ye gelerek dükkanımı ziyaret etmesini istiyorum. Ona küçük dükkanımda bir çay ısmarlamak istiyorum" diye konuştu.

Ramazan'ın komşusu olan esnaflardan Nazif Karaduman, "Ramazan sabah saat 08.00'da gelir dükkanını açar akşam 18.00'a kadar çalışır. Çok prensipli bir arkadaşımız. Akşam paydos ettikten sonra ayakkabı boyamaya gelsinler kesinlikle boyamaz. Şimdi kendisinin bir projesi var ikinci bir dükkanı açmak istiyor. Orada da bayan bölümü olacak. Biz de kendisine destek vermeye çalışacağız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Gül Kayseri Develi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title