Haberler

"Dövüş Kulübü" "Fıght Club"

Tüketim toplumun parçası haline gelen, sıradan hayatından sıkılan ve uykusuzluk sorunuyla boğuşan bir adam (Edward Norton), kanserli hastaların terapi grubuna katılmaktadır.

Bir yolculuk sırasında sabun satıcısı Tyler Durden (Brad Pitt) ile tanışır. Tyler onu kendine getirmek için sürekli kışkırtmaktadır. Bir gece içki içtikleri yerin park alanında yaptıkları dövüş, ikisinin de hayatını değiştirir. Tyler'ın öncülüğünde kurulan ve erkeklerin birbirleriyle ölümüne dövüşmeleri kuralına bağlı 'Dövüş Kulübü' kısa sürede bir efsane haline gelir. Sinema tarihinin en iyi sistem eleştirilerinden biri olan bu David Fincher klasiğini sakın kaçırmayın.

Çarşamba akşamı SinemaTV İmzalı Filmler Kuşağı'nda bu filmi; SinemaTV D-Smart 5'nci kanalda, Teledünya 11'nci kanalda izleyebilirsiniz.

İMZALI FİLMLER

Oscar, Cannes, BAFTA, Golden Globe gibi sinemanın en seçkin ödüllerini alan, festivallerde ayakta alkışlanmış, sinemanın sanatsal yönünü ortaya koyan, usta yönetmenlerin ve ödüllü oyuncuların evinize konuk olacağı filmleri sadece bu kuşakta izleyebilirsiniz.

Tür : Gerilim, Dram

Yönetmen : David Fincher

Yapım : 1999

Oyuncular : Edward Norton, Brad Pitt, Helena Bonham Carter, Zach Grenier

Yayın tarihi : 21 Nisan Çarşamba

Yayın saati : 21.00

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title