Haberler

Dolapdere'de alkol alan şahıs, arkadaşlarını silahla vurdu

Güncelleme:

Dolapdere'de alkol alan bir şahıs, eşinden boşandığı için kendisine 'yanlış yaptın' diyen 2 arkadaşını silahla vurdu. Havaya ateş de açarak kaçan şahıs, olaydan sonra bir başka arkadaşına ise kovanları toplattı. Dehşet anları kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı saldırgan ve arkadaşı, vurulan kişiler şikayetten vazgeçince serbest kaldı.

Dolapdere'de alkol alan bir şahıs, eşinden boşandığı için kendisine "yanlış yaptın" diyen 2 arkadaşını silahla vurdu. Havaya ateş de açarak kaçan şahıs, olaydan sonra bir başka arkadaşına ise kovanları toplattı. Dehşet anları kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı saldırgan ve arkadaşı, vurulan kişiler şikayetten vazgeçince serbest kaldı.

Olay, geçtiğimiz Salı günü saat 03.30 sıralarında Beyoğlu Dolapdere'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir şahıs gece saatlerinde arkadaşları Nazmi K. ve Hikmet S. ile birlikte alkol almaya başladı. Aralarında sohbet ettikleri esnada şahsın arkadaşlarından biri kendisine, "Eşinden niye boşandın? Eşin iyi bir insandı, sen haksızsın" dedi. Bu sözlere sinirlenen şahıs, silahını çekip iki arkadaşını kalçalarından vurdu. Saldırının ardından şahıs havaya ateş açarak kaçtı. Dehşet anları kameralara anbean yansıdı.

Arkadaşına da kovanları toplattı

Olay sonrası ihbar üzerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kalçasından yaralanan iki arkadaş, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, yaralıların ifadelerine başvurarak çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Beyoğlu Asayiş polisi saldırganı yakaladı

Yapılan çalışmalar sonucunda olay yerinde kovan bulamayan polis ekipleri, görüntüleri izlediğinde olaydan 1 saat sonra bir şahsın gelip kovanları topladığını tespit etti. Devam eden çalışmalarda saldırgan Murat B. ve kovanları toplayan arkadaşı Tarık E., Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından olayda kullanılan silah ile birlikte kısa sürede yakalandı.

Yaraladığı arkadaşları şikayetten vazgeçti

Gözaltına alınarak emniyete götürülen iki şahıs, ifadelerinin alınması ve "kasten yaralama", "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" ve "ateşli silahlar kanununa muhalefet" suçlarından adli işlem yapılarak adliyeye sevk edildi. Ancak iki şahıs, silahla vurularak yaralanan iki arkadaşlarının şikayetten vazgeçmesi üzerine savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Asayiş Büro Dolapdere Beyoğlu Güncel Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Bakmadan Geçme

Sakaryaspor Bodrumspor maçı CANLI izle! (HD) 30 Mayıs Sakaryaspor Bodrumspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 30-31 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 30-31 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 30 Mayıs Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 30 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #129300 Survivor CANLI izle! 30 Mayıs Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Hudutsuz Sevda 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İnci Taneleri 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 71. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title