Haberler

Doktoru öldürüp intihar eden şahsın paylaştığı videodaki ifade dikkat çekti: Baş kesen celladım

Güncelleme:

Dün Konya'da Hacı Mehmet Akçay isimli şahıs, annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu doktor Ekrem Karakaya'yı öldürdükten sonra intihar etti. Ülkeyi ayağa kaldıran olay sonrası çok sayıda isim tepki gösterirken Akçay'ın sosyal medya paylaşımları ise dikkat çekti. TikTok hesabından sık sık videolar paylaşan Akçay'ın bir paylaşımında yer alan "Yakalasalar asacaklar. 7 senedir diyar diyar gezip baş kesen celladım." repliği dikkat çekti.

Dün Konya Şehir Hastanesi'ne giden Hacı Mehmet Akçay (39), kardiyoloji uzmanı doktor Ekrem Karakaya'yı (47) silahla vurduktan sonra intihar etti. Karakaya ve Akçay, ameliyata alındı ancak ikisi de kurtarılamadı.

1 AY ÖNCE KAYBETTİĞİ ANNESİNİN ÖLÜMÜNDEN SORUMLU TUTMUŞ

Yunak Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı anlaşılan saldırganın Yunak Devlet Hastanesinden belinden rahatsız olduğunu belirtip, burada ortopedi servisi olmadığı için Akşehir Devlet Hastanesine gideceğini söyleyerek izin aldığı ortaya çıktı. Saldırganın, 57 yaşındaki annesi Keziban Akçay'ın yaklaşık 1 ay önce doktor Karakaya tarafından ameliyat edildiği ancak anjiyonun ardından kadının yaşamını kaybettiği belirtildi.Saldırgan Akçay'ın, annesinin yaşamını yitirmesinden doktoru sorumlu tuttuğu için saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edildi. Saldırıda kullanılan silahın, saldırgan adına kayıtlı taşıma ruhsatlı olduğu belirlendi.

Doktoru öldürüp intihar eden şahsın sosyal medya hesabında dikkat çeken video: Baş kesen celladımDr. Ekrem KARAKAYA

DOKTOR BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Karakaya'nın cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi. Evli 2 çocuk babası Karakaya'nın teslim alınan cenazesi memleketi Kayseri'nin Develi ilçesine getirildi. Develi Devlet Hastanesi önünde bekleyen Karakaya'nın yakınları ve sağlık çalışanları cenazeyi omuzlarına alarak, morga taşıdı. Karakaya, yarın öğlen Develi ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Doktoru öldürüp intihar eden şahsın sosyal medya hesabında dikkat çeken video: Baş kesen celladım

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKİCİ

Öte yandan Akçay'ın sosyal medyadaki paylaşımları ise dikkat çekti. TikTok'u aktif şekilde kullandığı belirlenen Akçay'ın paylaştığı bir videoda "Jandarma peşimde. Hakkımda vur emri var. Yakalasalar asacaklar. 7 senedir diyar diyar gezip baş kesen celladım. Niye sıcak evinde oturan 300 liralık memur değilim" ifadelerinin yer aldığı görülüyor.

Doktoru öldürüp intihar eden şahsın sosyal medya hesabında dikkat çeken video: Baş kesen celladım

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Konya Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (22)

SAMET TEMAS:

ADAM CİNAYETTEN SONRA İNTİHAR ETMİŞ. HER ŞEYİ GÖZE ALMIŞ, NEYİN ÖNLEMİ KARDEŞİM. HASTANEDE ÖLDÜRMESE YOLDA BELDE MARKETTE ÖLDÜRECEK. GELMİŞLER BURDA YOK DEVLET YOK GÜVENLİK BİLMEM NE! HER OLAYDAN ALGI YÜTÜMEYE ÇALIŞMAYIN ARTIK!!

130
63
yanıtYanıtla
GÜVEN01:

hava alanında x ray cihazi var.adliyede var emniyetde var avm lerde bile var... hastanelerde niye olmasın....

yanıt25
yanıt10
Kemal ALBAYRAK:

GÜVEN01 bu memlekette istediğin yere istediğin silahla girersin inan. bizim burada kent plaza var çok büyük kapıda 2 güvenlik herşeyi ararlar ama kapalı otoparka girdinmi elini kolunu sallaya sallaya içeri çok rahat girersin. her yer aynı emin ol

yanıt6
yanıt5
BAŞKOMSER ZEKİ:

Yakın zamanda Göztepe Şehir Hast.de 3 gün kaldım.Doktorların hepsi canla başla işine sarılmış,içlerinde evli olanlar adeta meslekleriyle evli,evde bekleyen çoluk cocuk,eş umrunda değil.Mesaisi bitip bilgisayarın başında işini yarıda bırakmamak için çabalayanlar var ya,vallahi gurur duydum.TEBRİKLER.

124
36
yanıtYanıtla
ismail bey :

Doktor trol seni...

yanıt13
yanıt40
arzuşeyda:

ne olacak şimdi ? elini kolunu sallayan silahlı herkes hastanelere girmeye devam mı edecek ???

102
17
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Baltaya sap olamayanlar Güvenlik oluyor zaten

81
37
yanıtYanıtla
Sertan :

Senin gibi tırnakçı olacağına namusu ile çalışıyorlar.

yanıt0
yanıt1
Fatih Aydogdu:

TV ler de bu kadar mafya dizilerinden sonra olacağı buydu

95
13
yanıtYanıtla
Yunus N N:

Adamın annesi ölmüş. Kendi hayatından vazgeçmiş. Bu adamı idam caydırır mı?

42
58
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title