Haberler

Doha Dinlerarası Diyalog Ödülleri'nde Gazze'ye özel ödül

Güncelleme:

Doha 5. Uluslararası Dinlerarası Diyalog Ödülleri'nde bu sene Gazze Şeridi'ndeki Filistinli ailelere özel ödül verildi. Ödül töreninde Filistinli çocuk Ramazan Ebu Cezar, İsrail'in saldırıları nedeniyle yaşanan trajedilere dikkat çekti.

Doha 5. Uluslararası Dinlerarası Diyalog Ödülleri'nde özel ödül bu sene İsrail'in aylardır yıkıcı saldırılarına maruz kalan Gazze Şeridi'ndeki Filistinli ailelere verildi.

Katar resmi ajansı QNA'da yer alan habere göre, 15. Doha Uluslararası Dinlerarası Diyalog Konferansı bu yıl "Aile Entegrasyonu; Din, Değerler ve Eğitim" temasıyla düzenlendi.

???Ailenin önemi ve istikrarının korunmasına değinilen konferansın açılışında, yoksulluğun yanı sıra felaket, savaş ve çatışmalarda mağdur olan ailelere destek verilmesi konusunda aktif olan kişiler ve dini kurumlar alanında beşinci dönemde ödül almaya hak kazananlar açıklandı.

Törende ödüller, Katar Uluslararası İşbirliğinden Sorumlu Devlet Bakanı Lulva el-Hatır, Doha Uluslararası Dinlerarası Diyalog Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Nuaymi tarafından kazananlara takdim edildi.

Kişiler kategorisinde ödülü Ürdün'deki ?Prenses Tagrid Gelişim ve Eğitim Enstitüsü? Genel Müdürü Agadir Cuveyhan ile Gazze başta olmak üzere çatışma ve savaş bölgelerinde aktif şekilde çalışan Norveçli doktor Mads Gilbert'a verildi.

Kurumlar kategorisinde ise ödülü, Japonya'daki İslami Vakıf Cemiyeti ile Çin'deki Sürdürülebilir Kalkınma için Dostluk Örgütü kazandı.

Ayrıca törende, özel ödül ise Gazze Şeridi'ndeki "kararlı" Filistinli ailelere takdim edildi. Katar Yardım Kuruluşu İcra Kurulu Başkanı Yusuf Kuvari'nin takdim ettiği ödül, Filistinli ailelere sunulan yardımlar kapsamında ulaştırılacak.

Ödül töreninde konuşma yapan Filistinli çocuk Ramazan Ebu Cezar, İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze başta olmak üzere Filistinli ailelerin karşı karşıya kaldığı trajedilere değindi.

Hayatını kaybeden yaklaşık 15 bin Filistinli çocuğun hayallerinin çalındığını söyleyen Ebu Cezar, İsrail'in ailelerinin ve Filistinli çocukların onurlu şekilde yaşam hakkına el koyduğunu vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

İsrail Gazze Çocuk Doha Savaş ve Çatışma Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title