Haberler

Doğu Anadolu'da 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu verildi

Güncelleme:

Erzurum, Ardahan ve Kars'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla resepsiyon düzenlendi.

Erzurum, Ardahan ve Kars'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla resepsiyon düzenlendi.

Palandöken Kayak Merkezi'ndeki bir otelde Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ile eşi Azime Çiftçi'nin ev sahipliğinde verilen resepsiyona, 9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Milletvekilleri Mehmet Emin Öz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, daire amirleri, askeri erkan şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Vali Çiftçi, burada yaptığı konuşmada, şanlı zaferle birlikte aziz millete biçilmek istenen kefenin tarihin çöp sepetine gönderildiğini söyledi.

Büyük Zaferin 101. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladıklarını ifade eden Çiftçi, şöyle konuştu:

"Geçmişte ecdadımız birlik-beraberlik içinde, kadın-erkek, genç-yaşlı, Kürt-Türk demeden ülkemizin kurtuluşu için, istikbali için mücadele ettiyse; bugün de aynı ruhla, aynı heyecanla, aynı idealle çalışmaktır, gayret sarf etmektir. Vatan sevgisinin imandan olduğunu, vatanını en çok sevenin görevini en iyi yapan kişi olduğunu bilmektedir. Biz bir oldukça, beraber oldukça, yüreklerimiz aynı attıkça, geçmişte olduğu gibi kimse sırtımızı yere getiremeyecektir."

Ardahan

Ardahan Askeri Gazinodaki programda Vali Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek, davetlilerle tek tek selamlaştı.

Vali Çiçek, şehit aileleri ve gaziler ile bir süre sohbet etti.

Programda, Büyük Zafer'in 101. yıl dönümü anısına pasta kesildi.

Vali Çiçek, yaptığı konuşmada, "30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yılını kutluyoruz. Şanlı tarihimiz özellikle ağustos ayında pek çok zafere tanıklık etmiştir" dedi.

Programa, Garnizon Komutan Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu, Belediye Başkanı Faruk Demir ve diğer davetliler katıldı.

Kars

Kars Valiliğince, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla resepsiyon verildi.???????

Kars Valiliği konağında düzenlenen resepsiyonda, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat davetlileri karşıladı.

Programa, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Kars 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez, Kars Vali Yardımcıları Muhammed Furkan Tuna, Muhammed Enes Çıkrık, İl Jandarma Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek, il protokolü ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Doğu Anadolu Ardahan Erzurum Kars Güncel Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

title