Haberler

Doğan Kitap'ın En Çok Okunanları Seslenen Kitap'ta

Güncelleme:

Doğan Kitap'ın en çok okunanlar listesinden 5 kitap, sesli kitap olarak Seslenen Kitap raflarında yerini aldı.

Zülfü Livaneli'nin son romanı Kardeşimin Hikayesi, Elif Şafak'ın unutulmaz eseri AŞK, Hakan Günday'ın 2011 tarihli unutulmaz romanı AZ, çok satanlar listesinin en önemli yazarlarından Canan Tan'ın son romanı Hasret ve Hande Altaylı'nın son romanı Kahperengi şimdi sesli kitap olarak Seslenen Kitap'ta.

Güncel yazarların son kitaplarının ve çok okunan, popüler yazarların başyapıtlarının sesli kitap olarak sunulduğu Seslenen Kitap, artık Doğan Kitap'ın en çok okunanlar listesinden 5 kitabı ağırlıyor. Doğan Kitap prodüksiyonuyla hazırlanan kitaplar, Seslenen Kitap aracılığıyla dinleyicilerle buluşuyor; Zülfü Livaneli'nin son romanı Kardeşimin Hikayesi'ni usta oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Ziya Kürküt seslendirirken Elif Şafak'ın unutulmaz eseri AŞK'ı ünlü tiyatrocu ve seslendirme sanatçısı, 2011 Altın Portakal En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülü sahibi Tilbe Saran seslendirdi. Hakan Günday ve Deniz Yüce Başarır AZ'ı birlikte seslendirirken, Hasret, yazarı Canan Tan tarafından seslendirildi. Hande Altaylı'nın son romanı Kahperengi'yi 1990'lı yılların TRT İstanbul seslendirme stüdyolarının vazgeçilmez isimlerinden Deniz Yüce Başarır seslendirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Seslenen Kitap'ın kurucu ortağı Berk İmamoğlu, Doğan Kitap'ın en çok okunanlar listesinden 5 kitabı Seslenen Kitap aracılığıyla dinleyicilere ulaştırmaktan duydukları memnuniyeti açıklarken Seslenen Kitap portföyüne geçtiğimiz ay Nebil Özgentürk'ün hazırlayıp sunduğu, yakın geçmişimizden kimi zaman hüzünlü, kimi zaman eğlenceli ve hepsi birbirinden ilginç gerçek hikayelerin yer aldığı "Türkiye'nin Hatıra Defteri'nin de eklendiğini söyledi.

Internet ve mobil cihazlardan erişilebilen Türkiye'nin gerçek anlamdaki ilk sesli kitap dükkanı Seslenen Kitap'a www.seslenenkitap.com internet sitesi veya ios, Android ve Windows Phone marketlerden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zülfü Livaneli Hakan Günday Elif Şafak Canan Tan Güncel Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title