Haberler

Doğa müfettişleri 'Dünya Çevre Günü'nde, sahil ve park temizledi

Güncelleme:

- Doğa müfettişleri 'Dünya Çevre Günü'nde, sahil ve park temizledi Dünya Çevre Günü ve haftası kapsamında Mersin Erdemli'de doğa müfettişi çocuklar, sahil ve parkta temizlik çalışması yaparak örnek oldu.

- Doğa müfettişleri ' Dünya Çevre Günü'nde, sahil ve park temizledi

MERSİN - Dünya Çevre Günü ve haftası kapsamında Mersin Erdemli'de doğa müfettişi çocuklar, sahil ve parkta temizlik çalışması yaparak örnek oldu.

Kum zambaklarının yetişme ve caretta carettaların sahile çıktığı alanlarda geçtiğimiz günler de temizlik çalışması yaparak örnek olan Erdemli Belediyesi bünyesinde hareket eden 'Doğa müfettişi' çocuklar bu kez Dünya Çevre Günü ve haftası kapsamında kolları sıvadı. Belediye temizlik işleri müdürlüğü desteği ve koordinesinde çalışmaları yürüten müfettiş çocuklar, 'doğayı koru, çevreyi temiz tut" sloganıyla Erdemli'nin sahilleri ile parklarında çöp topladı.

Çevreyi temiz tutmanın çok önemli olduğunu belirten doğa müfettişlerinden Hasan Efe Uslu, "Doğa müfettişleri olarak temizlik yaptık, doğa temizliği yaptık"derken herkesin çevresini temiz tutmasını istedi.

Doğaya çöp atılmaması gerektiğine dikkat çeken çocuklardan Hasan Eren Ergin da, Dünya Çevre Günü'nü çöp toplayarak geçirdiklerini aktararak, çöp atmayın doğayı temiz tutun mesajı verdi.

Etkinliği katılan diğer çocuklardan her kesin çevre temizliği ve doğa severliği konusunda dikkatli olmasını istedi.

Mavi ile yeşilin buluştuğu Erdemli'de doğayı ve çevreyi korumak için mücadele ettiklerine değinen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise" Çevrenin sadece insanlara ait olmadığını biliyoruz. Her canlının yaşama hakkını korumaya çalışıyoruz, her canlının hayatını sürdürmesini korumaya çalışıyoruz. Bu bilinçle, bu düşünceyle gençlerimizle birlikte, Doğa Müfettişlerimizle birlikte bütün canlıların temiz bir çevrede yaşaması adına, temiz bir çevrede hayatlarını sürdürmesi adına detaylı temizlik çalışmalarını yapıyoruz. Yarınlarımıza daha güzel, daha temiz bir çevre bırakıyoruz"ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdemli Belediyesi Dünya Çevre Günü Mersin Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu? 31 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 31 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 31 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Cengiz Özkan neden yok (Sen Türkülerini Söyle)? Özhan Eren kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Özhan Eren kimdir, hayatı ve biyografisi! Bodrum şehir mi ilçe mi? Bodrum nereye, hangi ile bağlı? Emre Yücelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Emre Yücelen kimdir, hayatı ve biyografisi! İsmail Altunsaray kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi İsmail Altunsaray'ın hayatı ve biyografisi! Aysun Gültekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? Aysun Gültekin hayatı ve biyografisi! Öykü Gürman kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Öykü Gürman'ın hayatı ve biyografisi! Sen Türkülerini Söyle jürileri kim 2024? #129300
Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title