Haberler

Doçek Bisiklet Festivalinin Programı Belli Oldu

Keşan Belediyesi ve Keşan DOÇEK tarafından bu yıl 6. sı düzenlenen Dağ Bisikleti Festivalinin programı belli oldu.

Türkiye'nin dört bir yanından yaklaşık 200 bisikletçinin katıldığı bisiklet festivaline Almanya ve Yunanistan'dan da katılımlar mevcut.

Keşan DOÇEK-Saros Körfezi Dağ Bisikleti Festivali 08 Eylül Cuma günü Cennet Park'tan başlayacak ve 3 gün sürecek.

Bisikletçiler bu süre içinde Mercan, Gökçetepe, Mecidiye, Beyköy, Suluca, Çeltik, Pırnar, Çamlıca ve Bahçeköy güzergahlarında pedal çevirip Pazar öğleden sonra başladıkları yer olan Cennet Park'ta turlarını tamamlayacaklar.

Keşan DOÇEK Başkanı Hakan EŞME, Festivalin kalite ve organizasyon açısından ülkenin saygın ve prestijli festivalleri arasında olduğunu, bu yılki forma tasarımlarının uzay temalı düşünüldüğünü ve festivalin bölgemizde eko-turizm etkinliklerine farklı bir seçenek getirdiğini söyleyerek, destek veren Keşan Ticaret Odası, Keşan Ticaret Borsası, Çamlıca, Mercan ve Suluca Muhtarlığı ile sponsor olan Süral Bisiklet, Trakya Bisiklet, Limon Bisiklet, Cafe Keşan, Park Elektronik Hüseyin Gülcan, Doğa Aile Kır Lokantası, Smart Bilgisayar, Gelişim Tekstil, Umut Matbaası ve SMP İnşaat'a çok teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Çamlıca Suluca Keşan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title