Haberler

Diyarbakır Eker Diyarbakır'ın Sorunlarını Barış İçinde Çözmeyi Öneriyoruz

Eker Diyarbakır'ın sorunlarını barış içinde çözmeyi öneriyoruzDİYARBAKIR milletvekili adayı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, bölgede yaşanan sorunların neler olduğu bildiklerini ifade ederek, Geçmişte bir çok hizmeti nasıl yaptıysak, bundan sonra da aynı şekilde sizin...

Eker Diyarbakır'ın sorunlarını barış içinde çözmeyi öneriyoruz

DİYARBAKIR milletvekili adayı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, bölgede yaşanan sorunların neler olduğu bildiklerini ifade ederek, Geçmişte bir çok hizmeti nasıl yaptıysak, bundan sonra da aynı şekilde sizin hizmetinizde olacağız. Türkiye'nin, bölgenin ve Diyarbakır'ın sorunlarını barış ve kardeşlik içinde çözmeyi öneriyoruz diye konuştu.

24 Haziran seçimlerinde Diyarbakır 1'inci sıra milletvekili olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, seçim çalışmaları kapsamında milletvekili adayı Nezihe Kent'in seçim bürosunu ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. Seçim bürosunda konuşan Eker, AK Parti olarak, Diyarbakır'ın bu seçimde, kaderini değiştirecek bir karar vermesini istediklerini dile getirerek, bu kararın, Diyarbakır'ın barış ve huzurunun kararı olacağını aktardı. Eker, Siz, bu kararla, bu tercihle Diyarbakır'ı barış isteyen mesajını Ankara'ya bütün Türkiye'ye ve bütün dünyaya vermiş olacaktır. Çok acılar çektiniz. Bu şehrin dökülen gözyaşları, aslında yüreğinizde kopup gelen yaşlardır. Sizler anne olarak yürek yangınlarınızın ifadesidir. Burada ne kadar acı yaşandıysa, ne kadar ocak sönüldüyse, ne kadar yürek yangını olduysa bunu en iyi Diyarbakır'ın kadınları bilir. Biz, sizin yürek yangınlarınızı sönmesini istiyoruz. Sizin gözyaşlarınızın dinmesini istiyoruz. Sizin evlatlarınızın AŞ ve iş sahibi olmasını istiyoruz. Ocakları söndüren terör, biliyoruz ki yürekleri yakan terör, evlatlarınızın aynı zamanda işsiz kalmasını istiyor. Onlar, iş ve AŞ olsun istemiyorlar. Çünkü iş ve AŞ çok olursa dağa götürecekleri kimseyi bulamazlar. 24 Haziran bu tercihin yapılacağı gündür. Sorunlarımızı barış içinde, demokratikleşme ve sivilleşmeyle çözmekten yanayız. AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan bunu istiyoruz dedi. Eker, konuşmasında, bölgede yaşanan sorunları barış ve kardeşlik içerisinde çözmek istediklerine vurgu yaparak, şunları söyledi

'TERÖR UYGULAMADAN DÜŞÜNCELERİMİZİ TARTIŞALIM'

Bizim diğer partilerden farkımız şu, biz Diyarbakır'ın, bölgenin sorunlarının olduğunu biliyoruz. Ama, biz bu sorunları nasıl çözeceğimizi biliyoruz. Geçmişte bir çok hizmeti nasıl yaptıysak, bundan sonra da aynı şekilde sizin hizmetinizde olacağız. Türkiye'nin, bölgenin ve Diyarbakır'ın sorunlarını barış ve kardeşlik içinde çözmeyi öneriyoruz. Başkaları da diyor ki, biz şiddeti ve terörü yöntem olarak uyguluyoruz. Biz şiddet ve teröre karşıyız. Fikirlerimiz, düşüncelerimiz ayrı olabilir, ama farklı düşüncelerimizi, birbirimize insana yakışır bir şekilde, zorbalık yapmadan, baskı yapmadan, terör uygulamadan, şehirleri yakıp yıkmadan düşüncelerimizi tartışalım.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Milletvekili Diyarbakır Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title