Haberler

Diyanet-Sen'den Başbakan Yardımcısı Arınç'a Ziyaret

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı ziyaret etti.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı ziyaret etti.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Genel Başkan Vekili Hacıbey Özkan ve Mevzuattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Bayır'la birlikte Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a ziyarette bulundu. Vakıflarla ilgili konuların görüşüldüğü ziyarette, son günlerde gündemden düşmeyen Kıbrıs Camilerinin sıkıntıları ve Türkiye'deki vakıf konuları görüşüldü.

Kıbrıs'ta camilerde elektriklerin devlet eliyle kesilmesinin bir an önce çözülmesi gerektiğini belirten Bayraktutar, Kıbrıs'ta ezanın Türkiye kökenli bir radyo tarafından halka duyurulmaya çalışıldığı gibi sıkıntıların giderilmesi gerektiğini söyledi. Aynı zamanda Kıbrıs'ta vakıf arazisi olan yerlerin gece kulüplerine kiralandığını da kaydeden Diyanet-Sen Genel Başkanı Bayraktutar, "Toplumun dini değerlerini daha rahat yaşayabilmeleri için imkan sağlamak yerine, var olan imkanları toplumdan uzaklaştırmak onların yaşam ve dini değer standartlarını azaltır" dedi.

Diyanet-Sen hizmet binasının 3 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirecek açılışına davet edilen Başbakan Yardımcısı Arınç ise, STK'ların önemine değinerek Vakıf iş kolunda yetkili olan Diyanet-Sen'in bu özel gününe katılmak istediğini ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Bayraktutar Bülent Arınç Diyanet Sen Memur Sen Politika Güncel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title