Haberler

Diyanet İşleri Başkanı: Alo Fetva Hattını Kapatabiliriz

Güncelleme:

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, gazetecilerin "Alo Fetva" hattına soru sorarak kurumu küçük düşürdüğünü belirterek, "Böyle devam ederse kapatırız" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, CNN Türk'te "Baştan Sona" programında Akif Beki'nin sorularını cevapladı.

"Alo Fetva" konusunda medya mensuplarına yönelik sitemde bulunan Görmez, "Son iki, üç, dört yılda toplumun gündemine Diyanet'i ne kadar küçük düşüren ne kadar haber düşmüşse, bunların hiçbirisi Diyanet'in açıklaması değildir. Ne küpe meselesi, ne dövme meselesi, ne lades meselesi ne de iki bayram arası düğün meselesi..." dedi. Görmez, bu yöntemin devam etmesi durumunda "Alo Fetva" hattını kapatmak zorunda kalacaklarını söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Mehmet Görmez Akif Beki Sıkıcı Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (119)

Sonuna kadar BeşiktaşMobil-IOS:

Hoca sen biraz arabadan bahset nasıl konforu...

87
16
yanıtYanıtla
YAVER:

hocaaaa nasıl mercedes rahatmı keyfiniz yerindedir valla. . soğuk kış günü ıscacık ıscacık geziyorsunuzdur son model mercedes in için de. . bu dünya da işiniz işte öbür dünya da iki elim yakanızda olacak.

72
20
yanıtYanıtla
......mobilWeb@haberler.com:

Bir milyon liralık arabaya bindin diyaneti de kirlettiniz şimdi millete verecek cevap bulamıyonuz kapat arabayı verenlere söyle birde yasa çıkarsınlar senin için soru soranlarıda hapse atarlar olmazsa sen rahat et diyanet başkanımmmm

62
21
yanıtYanıtla
bilal kaya:

adam açıklama yaptı 300 bin lira imiş . )

yanıt1
yanıt3
İsimCisim:

Siz en iyisi o pis masonik kurumu kökten kapatın rezil pislikler.

36
34
yanıtYanıtla
firtmobilWeb@haberler.com:

1500 senelik olaylari isitip , isitip birazda üstüne yama yaparak hikaye anlatiyorlar vah, onlara inananlara vahhh

31
32
yanıtYanıtla
asil sana vahm@m.m:

Ne yani 1500 sene once insanlar olmuyorlarmiydi....

yanıt0
yanıt0
Akıllm@m.m:

sende ara verdiği cevaba Bak ondan sonra araştır sonra yorum yap lütfen buraya bir kaç kişiden duyduğunuz kökü olmayan yorumlarla gelmeyin rica ederim

yanıt0
yanıt0
AbartmaMobil-IOS:

Bunumu lüslam diye başa getirmişler ben din degiştiriceem arkadaş ya bu ne derse tersini yapacan en iyisi

30
30
yanıtYanıtla
Tek Din İSLAMDIR:

kardeş sen ne diyorsun. ? ne din değiştirmesi. tek hak din islamdır. ben bu videoda yanlış birşey görmedim. önyargılı olma

yanıt2
yanıt0
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title